Milan46
Ekspert
Provućiće se zbog žirijaSaska Jankovic, Saska Yanks, odnosno Yanks bi trebala biti primer ostalima kada je vreme da se dostojanstveno povuces. Mislim da i ove godine nema sanse za finale.
Provućiće se zbog žirijaSaska Jankovic, Saska Yanks, odnosno Yanks bi trebala biti primer ostalima kada je vreme da se dostojanstveno povuces. Mislim da i ove godine nema sanse za finale.
Daje na težii svakako jer sem fanova većina ljudi pojma nema da se krade na glasovima.Ne postoji idealno rešenje. Ranije sam bila za proporcionalni sistem jer daje veću moć publici, ali isto tako i veću mogućnost da se dekra. B&D su organizovali hotelsko glasanje jer su mislili da se menja sistem. Dobra stvar je što u ovakvom glasanju kakvo je sad to se maksimalno obezvređuje jer nije bitno da li imaš 2 glasa više od drugog mesta ili 20 000 (pokradenih). Ali onda opet imamo situaciju Breskvica gde je narod nezadovoljan što ubedljiv pobednik publike nije i konačni pobednik. Ni sama ne znam šta bi bilo pametno.
Koliko se vidi da Ivani ovo sve značiUtisci sa prve probe učesnika drugog polufinala
Ne postoji idealno rešenje. Ranije sam bila za proporcionalni sistem jer daje veću moć publici, ali isto tako i veću mogućnost da se dekra. B&D su organizovali hotelsko glasanje jer su mislili da se menja sistem. Dobra stvar je što u ovakvom glasanju kakvo je sad to se maksimalno obezvređuje jer nije bitno da li imaš 2 glasa više od drugog mesta ili 20 000 (pokradenih). Ali onda opet imamo situaciju Breskvica gde je narod nezadovoljan što ubedljiv pobednik publike nije i konačni pobednik. Ni sama ne znam šta bi bilo pametno.

Ne mogu haha, kakva kraljica
Imali su ukupno 12 članova iz 4 grada. U svakom slučaju poželjnije od p e t!Pa i Hrvati imaju po 20 članova, svaki centar ima 5 članova žirija, ne znam šta je RTS-u teško da ih “iskopira” i ima žiri iz BG, NS, Niša, Subotice i KG fazon gde će u svakom biti 4-5 ljudi. U svakom slučaju opet će 5 ljudi odlučiti pobednika