RIVER
Ekspert
A kad izađu pesme imam osećaj da će biti ovako.
Hoće, hoće.Nadam se da će Harmonija dobiti na Hrvatskom PZE
Eno, imaju tezgu u staračkom domu.Gde su one cave Frajle?![]()
Šta nije jasno?! Ukoliko je npr. Grkinja mogla biti šesta kod žirija u finalu, zašto ne bi mogla Stanićka barem među prvih 10?!
O ukusima ne treba raspravljatiŠta nije jasno?! Ukoliko je npr. Grkinja mogla biti šesta kod žirija u finalu, zašto ne bi mogla Stanićka barem među prvih 10?!
Pri tom, meni je grčka pjesma bila ok i kapiram zašto je toliko poena pokupila ali me (kao i mnoge druge) pjesma nije ''radila'' jer je u pitanju djevojčurak koji pjeva o zajedničkom umiranju, jednostavno joj nisam povjerovao u to što izvodi... Dok s druge strane Ana je s lakoćom iznijela pjesmu, pokidala je sa interpretacijom koja je i na samom izboru se izdvojila kao jedna od najoriginalnijih pa bi i oni koji ne razumiju naš jezik osjetili njenu emociju, produkcija moderna i sasvim zadovoljavajuća za evrovizijske standarde (dakle nije tipična balkanska balada), tako da ne znam čemu podsmjeh kada ne zvuči ništa manje ''zapadnjački'' od kojekakvih drugih pjesmuljaka koje pokidaju na žiri glasanju?!
Budemo li opet slali ''power ballad'' onda bi ta stvar trebala biti poput ''Ljubav bez dodira'', ako ne mislimo lizati skoro pa dno tabele kod žirija kao sa ''Krunom''.
Pojma nisam imala da je Romkinja, mada zaista ima egzotično lice...
Nisam ni znala da je muzika tako podeljena, da mora da ima dva menadžera ako hoće da peva i srpske i romske svadbe- Imam dva menadžera, jedan je srpski menadžer a drugi je romski, tako da radim kod nas ali više radim preko i romska veselja o kojima se toliko priča sada. To jako volim, lepo je, luksuzno je, ima nas mnogo, žurka...Tu jedino mogu da ostanem duže jer ta veselja dugo traju. Kod nas u Srbiji se deli muzika, ja smatram da muzičar treba da zna sve da peva i ja sam osoba koja peva iz duše i zato mogu svaki žanr da otpevam.
Namestaju mu pobeduPrinc u Šarenici celo jutro...
Ok, ima smislaKampanje ne treba ni da traje predudo. Mesec dana do festivala je sasvim ok.