Pokahontas
Ekspert
Ovaj break u Borisovoj pesmi pri kraju "Pozvani korisnik trenutno je mrtav" jeza...
Uhh kako bi bilo dobro da njih dvojica zamene pesme. Kod Save mi smeta samo njegov glas.savo perović mnogo bolje od očekivanog, džipsi lošiji
Pa po imenima jeste realno. I imaju dobre pesme. Ali definitivno će biti jako gusto, i to što se te dve izdvajaju je mnogo manje nego što je top 3 prošle godine (i Angellina kao džoker 4.)Pa to mi je skroz realno i očekivano.
greota ova pesma mu je tako bezlična, ne bih se čudio da ispadne u pf
Kojom logikom je Filarri odlučio da je ona pesma bolja od ove za PZE... Obe radila Teya Dora, kapiram mogao je da izabere.
Ma pesma vozi samo tako.Stefan Shy je pritajeni vers, skriveni bttm.
Mada mislim da će ova pesma biti popriličan radijski hit.
baš razmišljam o tome, 2018. favoriti ej što ne gi dadnem, biber i luda maja, a sada srećna nova 2030. godinaSad smo zaokruzili sve i pesme i grafiku i stejdz verovatno. Od najgoreg nf 2018. do jednog od najjacih, a trend samo ide uzlanom putanjom
kulturni genocidA Grand duo folk,opera i rokenrol.
Bukvalno. Još RTS prenosi i Sanremo ove godine, NEŠTO SE SPREMA.baš razmišljam o tome, 2018. favoriti ej što ne gi dadnem, biber i luda maja, a sada srećna nova 2030. godina
Meni je Konstra bila kul na prvu, Luka ništa. Konstra je odmah imala citate za koje su se ljudi kačili plus naravno Biti zdrava koji su svi mogli da pjevaju odmah, a Luke mi je pokušaj drugačijeg trenutno. Ne znam, ali ja ne vidim publiku da pada na ovo, možda loše čujem i ne prepoznajem potencijal, ali preveliki je rizik ali ni blizu dobar kao Konstra. Vidjećemo