Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ne, po njegovim rečima hteli su ga za klavirom u nečemu već viđenom mnogo puta...
I ja se pitam kako mi da znamo da RTS zbori iskrenije od njega, msm kao što on navodno okreće priču od ajd recimo svog na toj audiciji lošeg pevanja na ~rekli su mi da ne znaju kako da me prezentuju Srbiji~ i ~nisam se osećao dobro u njihovoj zamisli~, možda oni okreću priču sa toga što im se nije dopao takav vajb izvođača na ~ma nije dobro otpevao~

I ja se pitam kako mi da znamo da RTS zbori iskrenije od njega, msm kao što on navodno okreće priču od ajd recimo svog na toj audiciji lošeg pevanja na ~rekli su mi da ne znaju kako da me prezentuju Srbiji~ i ~nisam se osećao dobro u njihovoj zamisli~, možda oni okreću priču sa toga što im se nije dopao takav vajb izvođača na ~ma nije dobro otpevao~
Zato kažem, ima par verzija priče ali ako ima negdje da pjeva uživo pjesmu tu u originalu, znaćemo koja je prava 😄

Meni je taj način izbora gde oni biraju pesmu a onda traže izvođača kao što su radili u tom periodu toliko van svake pameti. To mislim da niko u Evropi nije radio na internom izboru. Poenta je da se pesma pravi po izvođaču.

Tako su 2017. kupili pesmu a nisu znali ko da je otpeva, zato je i legla Tijani kao piletu sisa.

Zato kažem, ima par verzija priče ali ako ima negdje da pjeva uživo pjesmu tu u originalu, znaćemo koja je prava 😄
Istina, mada ono što je neko danas kačio lajv nastup neke druge pesme iz 2016 meni je zvučalo približno slične vokalne zahtevnosti kao Demons a nimalo loše nije izveo, no realno nikad nećemo znati kako je on tačno zvučao tamo u tom momentu pred njima uživo 😁

2010-e su stvarno bile takvo traćenje vremena za nas na ESC. Jedine uspešne plasmane imali kad su ponovo izabrali Željka i Grajića. lol

Toliko nekih eksperimenata, nekog lutanja, potpuno čudnih izbora i kombinacija.

Daš Emini Jahović da peva Bregovića?! Tijana Bo?? Uzmeš Ivanu Negativ da radi pesmu, koja je zadnji hit imala 12 godina pre toga???

Evo uživo, neki nastup u Šangaju, baš Demons. Jedino što bi bilo bolje da se glasnije čuje on a malo tiše beat ali ajde.

Kad smo kod njegovih live izvođenja, evo jedna "na suvo", iz auta uz gitaru:

Još mi je zanimljivo kada su mu, navodno ili ne, rekli da ne znaju kako da ga opravdaju Srbiji (parafraziram). Sanju su predstavljali kao devojku iz naroda, ili tako nešto.

Pricali smo vec o tome gomilu puta, greska je bila praviti interne izbore sa anonimusima. Lepo, uzmes profilisanog izvodjaca i das mu slobodu i nek ti ponudi gotov proizvod. Ne znam sta im bi da posle 2012. odustanu od toga, ako vec nisu imali para za krsten festival. U tom periodu je bilo bar 5 izvodjaca koji bi pristali na tako nesto.

Mislio sam da ne moze gore od 3 pa 1 i onda uvedu onaj nesrecni Beosong.

Pa nije tačno da nisu imala para za festival, napravili su Beosong 2013. I to bez žirija??

I onda se kao povukli, pa onda nešto polemiše.... pa onda ona.. pa podgovara muža... pa Kemiš....

ma nije trebalo uopšte da ukidaju Beosong kad su ga već vratili 2013. Trebalo je to gurati. Msm svakako je i taj Beosong 2013-e bio bolje organizovan nego Beovizija 2018. Ne može se od jedne godine napraviti ludilo.

Hvala bogu pa je Balkanika upala u finale, inače bi oni možda opet ukinuli festival i nešto lutali i dalje.

Resetovali se posle Rone :love:

Rebrendiranje uspelo, to mi je posebno drago, zato sam se negde i nadao da nece vracati naziv Beovizija.

➡️ YouTube LISTA GLEDANOSTI - 7. februar

trMoeo6.jpg

Ali Luka napreduje u trendingu, dok neki iznad njega trending videli nisu, jer se verovatno pregledi skupljaju na drugi način, u drugim zemljama... Najviše on ima lajkova i komentara nakon Hurricane.

Meni kod listića fali tipa još dve kategorije. Prva šminka i frizura i druga scena tj efekti i scenografija sama al to verovatno može da se obuhvati pod kategorijom nastupa.
Mada ja obično dodam to na papiriću i ide obavezno kolona pre nastupa ocena pesme i utisak!

Status
Not open for further replies.
Back