Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa Maja se vec oglasila na instagramu i rekla kako se mesecima ranije zna ko je pobednik, a tako je i ove godine. To je rekla Maja, a sto je najgore zena je upravu. Koliko god bila luda, Maja nema ni korist ni stetu sto ovo iznosi javno. Jednostavno zeli da cela Srbija zna istinu, a to je da Olja Klopka zajedno sa jos par ljudi bukvalno izabere koga ce da vode npr ove godine u Liverpul. Inace i ja sam u oktobru 2021 saznao da ce Sara Jo biti izabrana za 2022 , a u tom trenutku konkurs jos nije bio ni otvoren, a ta osoba koja mi je to rekla saznala je to u avgustu. Na kraju je Konstrakta pobedila jer se desila magija koju niko nije ocekivao, ali verujte da je Sara bila vec vidjena za Torino.

Ajde, ajde, pevaj, Du-mă, du-mă, tu departe... 🤩
Mozda je ovde to i nepopularno misljenje,ali da li se jos nekome sem meni cini da Moldavci deluju kao da svake godine salju jednu istu pesmu samo sto nekada peva onaj bend od prosle godine,nekada ovaj Sun project ili kako vec i ondaa im upadne po neka baladica od Aline jednom u deceniju i to je too..bukvalno mislim da jedna od retkih zemalja za koju znas sta ce poslati. Šokirao bih se prosto da Moldavija posalje kopiju Lorda recimo,ili na primer neku pesmu koja nije komercijala tipa bluz ili jazz..

• Haha
Reactions: Mrm
Pa Maja se vec oglasila na instagramu i rekla kako se mesecima ranije zna ko je pobednik, a tako je i ove godine. To je rekla Maja, a sto je najgore zena je upravu. Koliko god bila luda, Maja nema ni korist ni stetu sto ovo iznosi javno. Jednostavno zeli da cela Srbija zna istinu, a to je da Olja Klopka zajedno sa jos par ljudi bukvalno izabere koga ce da vode npr ove godine u Liverpul. Inace i ja sam u oktobru 2021 saznao da ce Sara Jo biti izabrana za 2022 , a u tom trenutku konkurs jos nije bio ni otvoren, a ta osoba koja mi je to rekla saznala je to u avgustu. Na kraju je Konstrakta pobedila jer se desila magija koju niko nije ocekivao, ali verujte da je Sara bila vec vidjena za Torino.
Em9-tEHWMAEv91d.jpg

Svojim komentarom demantujes to,jer Konstrakta je to demantovala. Za Marka Kona je ocigledno,iako u polufinalu OT BEND imao 24 poena i od zirija i publike,ali najgluplje pravilo svih vremena ovog RTS-a jeste da uveeek menja ziri u polufinalu i finalu debilizam zaista i onda u finalu Joksimovic kum Marka Kona i Bilja Krstic dali 12 poena KoNJu i 2 ili 3 poena za OT i ispustismo sansu za finale i dobar plasman 100%,to nikad necu prezaliti najveci uzas ikada,nikad mi nije bilo neprijatnije nakon naseg takmicenja nego tada i 2020.godine oba puta smo promasili bas..

Mozda je ovde to i nepopularno misljenje,ali da li se jos nekome sem meni cini da Moldavci deluju kao da svake godine salju jednu istu pesmu samo sto nekada peva onaj bend od prosle godine,nekada ovaj Sun project ili kako vec i ondaa im upadne po neka baladica od Aline jednom u deceniju i to je too..bukvalno mislim da jedna od retkih zemalja za koju znas sta ce poslati. Šokirao bih se prosto da Moldavija posalje kopiju Lorda recimo,ili na primer neku pesmu koja nije komercijala tipa bluz ili jazz..
Imali su baš ovde kod nas u Beogradu, 2008. prekrasnu jazz pevačicu Getu Burlacu, sa prelepom numerom.. 😍
A onda iduće, 2009. moju miljenicu možda i najbolje etno izvođenje na ESC ikad, magičnu Nelly Ciobanu... 🤩
A za ove bendove koji se malo malo recikliraju, na ESC, se svakako slažem sa tobom..

Last edited:
Imali su baš ovde kod nas u Beogradu, 2008. prekrasnu jazz pevačicu Getu Burlacu, sa prelepom numerom.. 😍
A onda iduće, 2008. moju miljenicu možda i najbolje etno izvođenje na ESC ikad, magičnu Nelly Ciobanu... 🤩
A za ove bendove koji se malo malo recikliraju, na ESC, se svakako slažem sa tobom..
Nisam bio nikada fan etno fazona,misljenja sam da do sada jedino etno fazon uspesan su oni Bugari 2007.godine ako se ne varam to im je jedan od najvecih uspeha bili su 5.mesto kao Konstrakta,cak i tada mi to bilo za moj ukus iritantno ali moja sestra koja to ni tada kontam a posebnooooo sada ne slusa i sad bi joj mozda bilo bzv je tada kao tinejdzerka jako volela pesmu Bugarske te 2007.godine cak mozda i glasala za nju,bilo je to bas nesvakidasnja pesma za to vreme,takozvani eksperiment muzicki kao mi sto smo imali eksperiment prosle godine.

• Like
Reactions: Mrm
@KONSTRUKTOR

Slažem se sa tobom..ja volim etno, ako je sa baš jakim, pravim etno elementima, ne podnosim etno pop i pseudo etno elemente.. Ali odosmo mi totalis u off topic, moramo se zaustaviti sada.. :)

Kamo sreće da namešta PREDSEDNIKE. 😂
Najgore sto brate sada i nemas za koga da glasas,ja sam u fazonu i kada je politika u pitanju evrovzija i sve ostalo,jednom ode neko i to je to,dakle jednom te izaberu i posle menjas,dokl god ne bude dobro menjaj menjaj i menjaj..

Samo ovi Moldavci bukvalno to shvatili pa salju 2 benda ceo zivot na evrovziji,kopiraju Valentinu Monettu iz San Marina :ROFLMAO:

@KONSTRUKTOR

Slažem se sa tobom..ja volim etno, ako je sa baš jakim, pravim etno elementima, ne podnosim etno pop i pseudo etno elemente.. Ali odosmo mi totalis u off topic, moramo se zaustaviti sada.. :)
Inace meni se dopalo ali znam da to nije etno,meni Danska 2018.godine lepa pesma,dakle definitivno ne volim to "zavijanje",ali nesto poput Danske sto je slala i pobedila jednom mi je makar melodicno i prihvatljivo,frulice mogu proci ako se lepo iskombinuje haha..

Status
Not open for further replies.
Back