Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Jedva čekam vidjet i čuti Angellinu, Origami prošle godine meni omiljena pze pjesma bila, i onda se desio onaj nastup... ako se sad sredila i popravila bit će mi u vrhu sigurno

Kadriranje je problematično kod većine nastupa, ne podnosim kadrove iz daljine, u redu su u nekoj meri, ali ovde preovladavaju. Scena sasvim pristojna, to je naš standard, na sreću ili žalost, kako kome. Nađin nastup mi deluje magično, za Luku ću sačekati ceo, pa ću videti. Ne vidim šta je to Angelina pojela, uz izvestan napredak u odnosu na prošlu godinu, meni ovo nije ništa specijalno, pogotovo kada se uzme u obzir slabašna pesma. Takođe, detinjasto je donositi zaključke i automatski otpisivati ljude na osnovu 10 sekundi generalne probe, malo strpljenja molim.

Luke Black: "Imacu nastup baziran na konceptu video igre"

Angellina:

mortal-kombat-mortal-kombat11.gif

Ja ću ipak sačekati večeras. Neću da mračim, ali niko me nije "Oduvao", Anđelina je najbliža tome, ali nisam siguran koliko je sama pesma za ESC i ulazak u finale tamo, ali aj, videćemo.

Što se mene tiče, najviše pažnje mi privlače Nađa, Baloš, Luka i Princ.

Još uvek mi je Luka broj jedan. Čime ste razočarani? 😁 Baloš deluje dobro, baš me zanima čime nije bio zadovoljan.

Au ja tek sada skontah da je ovo veče muškaraca, svega 3 ženska solo izvođača - Angellina, Nađa i Tijana, nadam se da sve 3 idu u finale...
Inače, ne samo što nisu rasporedili polufinala da budu ravnomjerna po konkurentnosti, nego i polovine po polufinalima odudaraju jedne od drugih - konkretno večeras je prva polovina pravo minsko polje (uljezi su Adem i Žmaher) dok je druga neviđeni smor a jedino što valja su Anđa i Perović.
Mislim da je situacija prilično jasna kada je riječ o finalistima, tačno se izdvajaju dobre od loših pjesama nekom nevidljivom linijom...

Po meni prolaze: Angellina, Boris, Luke, Nađa, Princ, Savo, Tijana i Filip Baloš.
Sigurno ispadaju: Adem, Empathy soul project, Igor, Stefan Shy, Filip Žmaher i Hercenšlus a jedino ne mogu da procijenim kako će se Italijani i Chegi kotirati.

Tijana mi je od ovih kao ''sigurica'' najslabija karika i ustvari bi mogla lako i flopnuti ako je žiri ne progura (jer znamo da publika neće lol) a umjesto nje Chegi i kompanija da upadnu jer će dobro proći kod gledaoca (prednost im je ta što zatvaraju veče), Mattia i Angela mislim da ipak ispadaju, ne ide im u prilog što otvaraju polufinale niti će se po nastupu nešto posebno izdvojiti. :p
Uh, još samo sat vremena, nestrpljenje i uzbuđenje polako rastu!

Filipovo pevanje uopste nije lose u onako brzoj pesmi i sa onoliko teksta. Ako pobedi do maja ima toliko vremena da navezba da to bude jos bolje 🤗

Status
Not open for further replies.
Back