Au ja tek sada skontah da je ovo veče muškaraca, svega 3 ženska solo izvođača - Angellina, Nađa i Tijana, nadam se da sve 3 idu u finale...
Inače, ne samo što nisu rasporedili polufinala da budu ravnomjerna po konkurentnosti, nego i polovine po polufinalima odudaraju jedne od drugih - konkretno večeras je prva polovina pravo minsko polje (uljezi su Adem i Žmaher) dok je druga neviđeni smor a jedino što valja su Anđa i Perović.
Mislim da je situacija prilično jasna kada je riječ o finalistima, tačno se izdvajaju dobre od loših pjesama nekom nevidljivom linijom...
Po meni prolaze: Angellina, Boris, Luke, Nađa, Princ, Savo, Tijana i Filip Baloš.
Sigurno ispadaju: Adem, Empathy soul project, Igor, Stefan Shy, Filip Žmaher i Hercenšlus a jedino ne mogu da procijenim kako će se Italijani i Chegi kotirati.
Tijana mi je od ovih kao ''sigurica'' najslabija karika i ustvari bi mogla lako i flopnuti ako je žiri ne progura (jer znamo da publika neće lol) a umjesto nje Chegi i kompanija da upadnu jer će dobro proći kod gledaoca (prednost im je ta što zatvaraju veče), Mattia i Angela mislim da ipak ispadaju, ne ide im u prilog što otvaraju polufinale niti će se po nastupu nešto posebno izdvojiti.

Uh, još samo sat vremena, nestrpljenje i uzbuđenje polako rastu!