pt Portugalija 2025: NAPA - Deslocado

Meni bome Medo sve bolja, ne izlazi mi iz glave Prefiro viver com o medoooo. Mislim da je on ipak najkompletniji kandidat i baš fali jedna prava, dobra, "obična" muška balada/interpretacija ove godine k'o što je lani bio Slimane. Ovo što imamo (Klemen, Princ) je mršavo, a ostalo je sve nešto over the top, ekscentrično i pick me/choose me.

Ja i dalje mislim da je Fernando kapacitet za jaču i zahtevniju pesmu, ali ne bih imao ništa protiv da pobedi. Džoš je us**a motku nastupom i magiju koju pesma ima u studijskoj verziji je potpuno ubio. Henka je previše pretenciozna i s obzirom da je jedva prošla u finale, ona praktično otpada. Ne znam da li bi još Peculiar mogao da se umeša u trku za pobedu, ali gledajući nastup iz pf-a, teško. Meni je ono bilo ravno i voklano i scenski.

Sledi i dugometražna završnica Festivala da Canção 2025. Na programu večeras okvirno od 22.09 - 01.46. Dakle posle Melodifestivalena, a završnicu možete pratiti mirno, nakon što saznate pobednika u San Marinu.

Redosled nastupa:
  1. Bombazine – "Apago tudo"
  2. Margarida Campelo – "Eu sei que o amor"
  3. Henka – "I Wanna Destroy U"
  4. Bluay – "Ninguém"
  5. Jéssica Pina – "Calafrio"
  6. Marco Rodrigues – "A Minha Casa"
  7. Napa – "Deslocado"
  8. Peculiar – "Adamastor"
  9. Fernando Daniel – "Medo"
  10. Emmy Curl – "Rapsódia da Paz"
  11. Josh – "Tristeza"
  12. Diana Vilarinho – "Cotovia"
Link za praćenje finala:
➡️ https://www.rtp.pt/play/direto/rtpinternacional

Trofej za pobednika (Foto: Pedro Pina)

cancao.webp

Odličan izbor u Purtugalu... možda top 5 izbora u ovoj godìni..
Za pobednike očekujem Fernanda ili Josha, mada mi se sviđa i Peculiar... Henka mi je ok, (mada ove godine imamo dosta vike i dreke) ali mislim da neće pobediti iz nekoliko razloga...ostali mislim da nisu u trci...

Hvala Bogu pa počeše pesme, meni se već sad spava 😴

Možda i omiljena nf pesma ove sezone, nisam spreman da je izgubim :(

Мени је тако са Медом, тешко ће ми пасти ако изгуби

Какви резултати хахаха ови и нас зај*бали

Није лоша ова победничка, али су угрожени да испадну у полуфиналу

Видим да је пјесма мега популарна тамо, фазон милион преслушавања на Споти а послије тога Џош и Фернандо са мање од 200 хиљада

Фернандо за бод испушио. Ужас. Добро.

Kakav random pobjednik. Steta za Fernanda.

I sad nek neko kaze da ovakav sistem bodovanja valja i da je fer... U zadnjih 6 izdanja FdC cak 4 puta nije otisao pobjednik publike. Jbt Henka dobije 12 od naroda ali džabe jer joj je žiri uvalio nulu. Smiješno.

Back