pt Portugalija 2025: NAPA - Deslocado

Meni je kul koncept nastupa, možda bih nokte samo eliminisao, ali plašim se da Henka ovo u najavi jede

Nisam oduševljen ni vizuelno, ni vokalno 😪 Mislim da je pregoreo u želji da uradi nešto neočekivano.

Okej su nastupi, mada svi mogu biti mnogo bolji
1. Peculiar
2. Xico Gaiato
3. Capital da Bulgaria

Ovaj JOSHov gimmick nepotrebno pojeftinjuje pesmu.
Nije dobro.

Peculiar odličan, samo treba malo da smanji psiho vajb. Dobar bi im to bio reprezent. Josh onako, mlako.

Podseća me na Khayat - Call For Love malo

Ispao Xico, lol, njega sam računao kao sigurnog finalistu. A i Peculiar prošao tek nakon drugog kruga tvt-a, što me i ne čudi, jer mi je baš bio loš uživo.

Josh baš razočarenje, u osnovi zanimljiva ideja, ali izvedba slaba. Stvarno ne znam šta je tim ljudima, imaš pjesmu gdje je dovoljno da maltene stojiš, stvoriš intimnu atmosferu i pojedeš scenu emocijom i glasom i onda se odlučiš za šipku i Loreen nokte., girl bye.

Bukvalno. Evrovizija se pretvorila u takav cirkus u poslednje dve, tri godine da oni koji imaju balade trebaju da to iskoriste maksimalno tako što će napraviti minimalistički ali efektan nastup. Kao npr Marco Mengoni ili Slimane.
Ovo je jako messy.

Meni je Josh najež. Šipka mi odvlači pažnju, ali nek radi šta hoće na sceni što se mene tiče sve dok ubija vokalno. Peculiar isto odlična opcija.

Iako mi je Ai Senhor bio #1 favorit, uopšte me ne čudi da je Xico ispao, jer pesma vizuelno ne daje mnogo, nažalost, a ceo paket mi je nesklad. A Josh je nekako svuda pomalo, a nigde fokusa. Razočaran sam.

Kako je krenulo neću imati ni top 10 da sastavim ove godine.

Kako mi je Josh antipatican, nisam videla kako izgleda pre nastupa, sada kada sam povezala muziku sa slikom, upropasti mi pesmu. 😒

Pa pojela mi je Henka, mislim da teško neko drugi ima šanse ako je do sada neke i imao.

I nekako mi prikladno u ovoj i ovakvoj godini da je šalju, vrlo moguće da bi se izgubili sa bilo čime drugim.

Pa okej, onda su prsli i neka ih lol
Meni je efektno, nije ne znam kakav nastup, ali nisu im ni drugi.

Ne vidim s čime drugim bi se bolje izdvojili.
Josh je posebno sahranjen ovde.

Back