pt Portugalija 2025: NAPA - Deslocado

Meni to među slabijim opcijama, ne kontam :oops:

Ako već neće izabrati Peculiara ili Josha, ne vidim što tražiti dalje od Henke, jedino ako baš ne vole agresiju i engleski.

Pa taj Fernando je valjda neka velika zvijezda tamo, a i vidim da hvale nastup. Ja nisam gledao, a pjesma mi je bila dosadna u studijskoj kad sam slusao.

Odgledao sad celi Henkin nastup, definitivno nesto drugacije za Portugal, ali mi previse vuce na Bambie Thug.

Au, ako pobijedi Medo, prijeti da mi bude #1 favorit ove godine. Predobro

Nisam preslušavao Portugalce baš ali ovo mi je sjajno

Henka prošla iz drugog kruga. Izgleda da ipak ništa od nje, previše je Bambie, a i Portuglaci izgleda ne vole engleski na svom izboru.

Henka koja nije uspela da prođe u prvom krugu 🤣 .. ni meni nije prva, ali svakako da je zaslužula da bude u 5 najboljih odmah.
Za Bazel bi im možda najbolji bili Josh ili Henka , ali kod mene na listi: Fernando i Diana

Pa ako pobedi Fernando Daniel zbog imena, dabogda ispali u polufinalu.

Dobar je Medo, favorit mi je Henka, nastup odličan, energično. Voleo bih da nju pošalju, nešto drugačije za Portugal.

Ovo je pre emotivno wow glasa ovo su prave portugalske balade kakve voli .

Last edited:
Tako je Zokiii

Ja ne znam koliko sam puta poslušao Medo u prethodna 2 dana, ne izaberu li ga, navijaću svim srcem da pobijedi Espresso Machiato na Evroviziji iz inata

Pogledao sam nastupe i Portugalci su stvarno odlični ove godine. Jako NF.

Fernando, Josh i Henka - svo troje su potencijal za levu stranu tabele. Josh mi ima najjaču pesmu, ali Fernando nekako deluje vrlo profesionalno, iskusno i samopouzdano na sceni.

Koga god da odaberu, biće visoko kod mene ✨

Super mi je lajv nastup za Medo. Fernando, naravno, ubija kako pjeva.
Vjerujem da će on i pobijediti na kraju, tim više što je Henka tek u drugoj rundi prošla u finale, a Josh samog sebe uništio uživo.

Koliko smaraju Joshovi fanovi čak i na Fernandovom klipu, pišu kako ne treba za Fernanda da se glasa jer se eVrOpi nE sViĐa i da je Evropa samo oDušEvLjEnA Joshom i za njega mora da se glasa

I na Insta objavama vidim isto

Ja potpuno nedodirnut Medom, jedno 4 druge pesme bih pre poslao, baš su mi nejasni ove godine kad imaju skroz solidnu selekciju, ali eto, možda sam u manjini i iz njihove perspektive.

Back