Pa taj Fernando je valjda neka velika zvijezda tamo, a i vidim da hvale nastup. Ja nisam gledao, a pjesma mi je bila dosadna u studijskoj kad sam slusao.
Henka koja nije uspela da prođe u prvom krugu .. ni meni nije prva, ali svakako da je zaslužula da bude u 5 najboljih odmah.
Za Bazel bi im možda najbolji bili Josh ili Henka , ali kod mene na listi: Fernando i Diana
Ja ne znam koliko sam puta poslušao Medo u prethodna 2 dana, ne izaberu li ga, navijaću svim srcem da pobijedi Espresso Machiato na Evroviziji iz inata
Pogledao sam nastupe i Portugalci su stvarno odlični ove godine. Jako NF.
Fernando, Josh i Henka - svo troje su potencijal za levu stranu tabele. Josh mi ima najjaču pesmu, ali Fernando nekako deluje vrlo profesionalno, iskusno i samopouzdano na sceni.
Super mi je lajv nastup za Medo. Fernando, naravno, ubija kako pjeva.
Vjerujem da će on i pobijediti na kraju, tim više što je Henka tek u drugoj rundi prošla u finale, a Josh samog sebe uništio uživo.
Koliko smaraju Joshovi fanovi čak i na Fernandovom klipu, pišu kako ne treba za Fernanda da se glasa jer se eVrOpi nE sViĐa i da je Evropa samo oDušEvLjEnA Joshom i za njega mora da se glasa
Ja potpuno nedodirnut Medom, jedno 4 druge pesme bih pre poslao, baš su mi nejasni ove godine kad imaju skroz solidnu selekciju, ali eto, možda sam u manjini i iz njihove perspektive.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.