Predlozi i utisci o forumu

Ta prgavost mu je dosla glave. Hteo je cak i da ga ja branim, ali nisam znao kako jer ne znam ni ja samog sebe da branim. Mada u zadnje vreme je bio dosta cudan.

Umeo je cesto burno da reaguje, ali mi je krivo sto je banovan jer smatram da nije losa osoba, samo nekad ne ume da izbroji do 10 pre nego sto nesto napise.
Decko zaista nije losa osoba. Uzasno mi je krivo sto je banovan jer smo se upoznali preko foruma i izbezumljen sam sto se ovo desilo. Prosto mi je krivo.

• Sad
Reactions: Mrm
Ne banuje se niko jer je možda loša osoba već zbog ponašanja i pisanja na forumu, a u ovom slučaju je bilo minimum 100 neprikladnih komentara u proteklih par meseci. Neko ne bi tolerisao ni 10.

Primjetio sam da ko nije registrovan ne može vidjeti ESC 2023 potforum.

@Miloš koliko poena nosi jedna reakcija, da li sve reakcije vrede isto, kako se ovo računa uopšte?

Screenshot_20230514_153314_Firefox.webp

Pa bolje je tako...ovako biste svi otisli u minus kad bih krenuo sa lobanjom, sa haha vam svima dižem rejtinge.

Dodata je lobanja među reakcije, sa neutralnom vrednošću. Ne znam kako to emocionalno stanje nazvati? Za sada sam stavio samo Skull da piše, a vi javite predloge. Videćemo da li će i kako da zaživi, te ne mora biti trajnog karaktera.

Ako ne vidite sličice, potrebno je da ispraznite keš, te odradite hard refresh stranice.​

reakcije.webp

Back