Predlozi i utisci o forumu

Jesu to pozadine bila prilagođene zemlji domaćinu? :) baš lepo i kul.

Što se tiče gostiju, neka najezda robota trenutno, pa zato je ta brojka.

Jesu to pozadine bila prilagođene zemlji domaćinu? :) baš lepo i kul.
Da. Poslednjih godina je sve otišlo u neki šareniš, pa više nema svrhe prilagođavati boje evrovizijskim vizualima.

Posebno mi je ostao ovaj crvrni u sjecanju, kad sam se pridruzio forumu.

Da se oglasim povodom ove nedavne situacije, manje ce mi se crvenit forum sad kad su ova dvojica banovana, to sigurno.

Tuzan dan za povijest foruma, bez obzira na uzajamnu mržnju i nepoštovanje u relaciji jednog banovanog i mene. Promatrajuci taj forumski entitet, dalo se zakljuciti da ce do ovoga doci prije ili kasnije. Ne slazemo se svi sa svima i to ne da je u redu, nego je normalno, ali pravit forum od foruma tj klub ljubitelja svog lika i djela, a znajuci da si nebitan, je malo, onako za klinicko ispitivanje. Kad sam govorio o tim grupama na diskordu, robloxu, telegramu i ostalom - smijali su se, a on je bio najglasniji među njima, pa eto.

U svakom slučaju, nadam se da će ovaj ban shvatiti kao poziv na mir i obracenje te u vremenu u kojem budu banani da ce pronaci svoj novi put i izgraditi svoju novu osobnost prilagođenu vremenu u kojem zivimo

Tamniji dizajni mi uopste nisu prijali, ali ovaj trenutni je okej. Novi dizajn foruma se svake godine cekao.

2019. pa do gašenja smo takođe imali dizajn prilagođen ESC dizajnu? Ja sam došao 2019. i baš se sećam toga, a 2018. sam čitao :) Ovaj dizajn definitivno ne treba menjati, prijatno je za oči.
Meni bi slatko bilo da pored loga foruma bude ESC srce sa zatavom države koja je pobedila, ako je to moguće u opšte, čisto eto kao da se “ispoštuje” 😂

Jel postoji mogućnost da se napravi i light varijanta pa da si odaberemo? Ja sam recimo ljubitelj svjetlijeg dizajna. Na ovaj se ne mogu nikako priviknuti. Mobitel, laptop itd. sve mi je light mode.

Videću da napravim u narednom periodu, kada budem imao vremena. Ono što može da bude nezgodno u svetlom režimu je što se neke PNG slike i obojeni tekst, u dosadašnjim postovima, neće podjednako dobro videti kao u ovoj, plavoj temi.

🌸 IZLEČEN 🌸

Prošlo je mesec dana od mog prvog i nadam se poslednjeg bana i isprva sam imao mnogo toga na umu što sam zeleo da napišem, ali sam vremenom promenio ploču, naročito kada sam video da su se neke stvari ovde konačno promenile i da je pravda konačno stigla i one koji su je vešto izbegavali.

Mesec dana proveo sam na " jedinici intenzivne nege " pod budnim okom vrhunskog doktora Miloša, koji je propisao najstrožu terapiju. Bilo je to jako teško iskušenje, pogotovo prvih dana kada sam se znojio, imao drhtavicu i cak mi se prividjalo da vidim postove koje ne mogu da pročitam. Sada nakon dugog i mukotrpnog oporavka, konačno sam pušten na kućno lečenje i nadam se da više nikada neću morati da prolazim kroz sličnu terapiju.

Zahvaljujem doktoru Milošu na stručnom vođenju i profesionalnom pristupu, a vama na podršci tokom mog oporavka. ❤️

Jeste da je prošlo dosta vremena od tad, ali ne mogu da prećutim ban mog dugogodišnjeg ljubavnika Petra. Vidim da su se stvari konačno pokrenule i da su neki standardi ipak počeli da važe za sve. Budimo realni na ovom forumu ima ljudi koji su jako dugo, pa čak i duže od Petra, ali im nikada nije palo na pamet da sebi daju povlastice ili da igraju po sopstvenim pravilima. Možda je godinama verovao da je deo neke nedodirljive elite, možda je čak zamišljao da je on taj koji deli pravdu, ali sada mu je kristalno jasno da nije ništa više od običnog smrtnika, jednak sa svima nama. I baš u tome leži njegova najveća kazna.

Voli Vas i ljubi Vaš Stefix ❤️

Па ја сам гори од Војислава Коштунице пошто тек сад видим шта се све издешавало. Хаос. Изгледа да смо и ми ћације за трку имали 😂

Баш ме ово изненадило, посебно када је о Петру реч

Na žalost, zbog posla nisam u prilici da svakodnevno ulazim na forumu, ali sam primetio da Petra i Stefan28 nema vec duze vreme.
Iz posta Zelenog kapiram da je u pitanju neki lični animozitet, pretpostavljam izmedju Petra i njega, ako ne grešim, ali da je Petar banovan a možda i Stefan, ne znam, šokiran sam iskreno. I dalje mi ništa nije jasno šta se zapravo tu dogodilo. 😵‍💫
P.S. Koštunica broj 2 pošto je Scooby broj 1 🥸.

Last edited:
Nije Stefan banovan, već Petar i omikron.

Kako kome
Podrazumeva se da je kako kome. Nisam advokat foruma, pričam u svoje ime. Ne ulazim ni u čije lične sukobe ni u odluke admina, ali s obzirom na to da sam ovde zbog Evrovizije, ne planiram da se pravim da mi ne nedostaje jedan od aktivnijih forumaša koji je sa mnom najnormalnije komunicirao.

I meni je žao što nisam dočekala da ga upoznam u punom sjaju. O dobroti članova ne razmišljam tbh, samo o načinu na koji komuniciraju. Dok pričamo o revampu Crne Gore, da li je Island plagijat i je li Klaudija previše statična na sceni, uopšte mi nije bitno da li ste danas bez povoda bili neljubazni prema kasirki. xD

1. Revamp se dogodio? (Šalim se. Dobar je revamp)
2. Nije plagijat, pravda za Island!
3. Statična je kao Maja Nikolić s polomljenom nogom.
4. Bio sam ljubazan. Kasirke me vole.

Back