ro Rumunija 2023: Theodor Andrei - D.G.T. (Off and On)

Bukvalno to nema veze sa drugim državama, samo nas mogu da kazne za to, a ne ostale. Ne predstavlja Kosovo najveći problem drugim evropskim državama da bi kažnjavale Rumuniju. 🤣
Grčka 2 godine zaredom u top 10, Španija prošle godine 3.

Bukvalno to nema veze sa drugim državama, samo nas mogu da kazne za to, a ne ostale. Ne predstavlja Kosovo najveći problem drugim evropskim državama da bi kažnjavale Rumuniju. 🤣
Grčka 2 godine zaredom u top 10, Španija prošle godine 3.
Ma ne kažnjavaju ni nas za to... 😂😂😂

Ja sam zaboravio na postojanje ove pesme, zaista retko očajan krš. Rumuni beše razmatrali odustajanje nakon prošlogodišnjeg skandala? E, pa bolje da su odustali.

Ja sam zaboravio na postojanje ove pesme, zaista retko očajan krš. Rumuni beše razmatrali odustajanje nakon prošlogodišnjeg skandala? E, pa bolje da su odustali.
Pa ko na kraju da se takmiči, 🇷🇸 u jednom polufinalu, 🇸🇲 u drugom polufinalu, big 5 + host.. 😂
Samo se smanjuje, ne valja..

Какве везе има то са животом, па сама Евровизија на неки начин не признаје Косово(РТК), а Румунима ће да прави проблем...
It's okay...
berte-rock.gif

Da bude jedno pf, a da top 10 prethodne godine ide direkt u finale, model od 2004. do 2007. To bi nama ove godine odgovaralo.

Predstavnik Rumunije rođen u oktobru 2004. Ja prvu Evroviziju gledao 2004(maj) osećam se matoro

Ja sam se navukao na Degete. Nije sad neko remek-delo ali ostaje mi u glavi. Dosta bolji utisak ostavlja kad ne gledam nastup na rumunskom NF.

Meni je ovo apsolutno najočajnija rumunska pesma od početka njihovog učešća. Dobro, tu je i Cezar negde, mrtva trka.

Ja sam se navukao na Degete. Nije sad neko remek-delo ali ostaje mi u glavi. Dosta bolji utisak ostavlja kad ne gledam nastup na rumunskom NF.

Bukvalno ovo. Naletela mi danas na Spotify i skroz me iznenadilo koliko je prijatna za slušanje u studijskoj verziji. Live na nacionalnom izboru zato žešći fejl..

Njihovo NF je izgledalo gore nego Vidbir koji se organizuje u ratnom stanju.
Vidbir je izgledao dobro što je najgore...

A rumune boli tuki za Evroviziju, pa u skladu sa time je i njihov NF. Mislim da bi za Rumune bilo bolje da biraju svake godine interno, oni imaju gomilu dobrih muzičara koji bi sigurno prihvatili tu ponudu.

S druge strane, ostajem pri stavu da mi je ovo guilty pleasure godine (uz Maltu) i da imaju šanse za finale uz prikladniji scenski nastup.

Pa ovo korektno skroz ustvari, sad cu malo da ga podignem u topu

Al nastup sa nf uzas, bukvalno mu je bolje da nastupi kao na moldavskom nf

Ne znam da li je ovo najočajnije kako neki kažu ili ne pesma Rumunije ikada na evrovziji,ali sam siguran koja pesma je njihova najbolja svih vremena i koja pesma je jedina do sada iz Rumunije bila vredna pobede na tom takmičenju i jedina pesma koja zaista zasluzuje najvece moguce postovanje kao i pretalentovana i prelepa cura koja ju izvodi,a to je ovaa,od ovoga Rumunija na nacionalnom izboru nikada nije imala bolju stvar niti ce je ikada imati,ali zahvaljujuci degenima iz Wiwibloggs-a izgubila je po mom misljenju jedinu šansu da po prvi put i verovatno jedini put ikada ostvari pobedu na pesmi evrovzije

Minipop

HZzpnas.jpg

• Haha
Reactions: Mrm
Teodor objavio spot, možda mu pomogne :unsure:

Back