sm San Marino 2023: Piqued Jacks - Like An Animal

Salvaje im nije ušla ni u top 10, a nije ni zaslužila, nevezano za pobedničku pesmu. Jako je loša i pesma i nastup.
Inače je besmisleno imati preko sto pesama u selekciji a odabrati ovako nešto dosadno.

Želim da se zahvalim San Marinu 🤍💙🇸🇲 na prelepoj zabavi u tiny and cosy Teatro Nuovo di Dogana u ovih 6 dana iako sam finale samo gledao na samom kraju kada su prezentovali ranking, na isti način kao na San Remu, hihhi.. 🤭💕

I dogodine, Jonathan Kashanian & Senhit for 🇸🇲 please... 😌

5qTTMKz.png

Pesma je loša, ali na sreću, nisu izabrali nešto potpuno neslušljivo. Za pesmu rok žanra, potrebno je mnogo više energije, pogotovo što nema nekih prelaza. Problematična mi je i njegova nazalna boja glasa, pa na momente, posebno u onim visinama pred kraj zvuči dosta iritantno. Opet kažem, loše generalno, ali za standarde San Marina, može proći kao solidno. Šteta što nisu u našem pf-u, definitivno bismo imali konkurenta manje.

Sasvim pristojna pesma. Verujem da će ovo izgledati mnogo bolje i upečatljivije na velikoj sceni. Finale je ipak mislim nemoguća misija

Meni ovo nije tako strašno, naprotiv - prijatna je i nenametljiva pjesma za slušanje te mi pomaže malo da razbistrim misli, što s druge strane i nije dobro jer se kroz pjesmu ništa ne dešava pa za tili čas odlutam negdje zaboravljajući potpuno na nju... :sleep:
Žanrovski je nedefinisana i za ovo takmičenje totalni promašaj, da je u polufinalnim večerima i žiri u igri pa da ih možda i pokušaju izvaditi iz blata jer pjevač fakat vokalno kida, ali džaba kada su i bend i pjesma definicija za mediokritetstvo.
Da li će neko uzeti mobitel u ruke i poslati sms za njih - čisto sumnjam, još neće imati ni neki safe poenčić od Italije, tipujem na još jedan fijasko i prilično sam siguran da će nažalost biti i posljednji na tabeli!

:sm:, I luv ya to bits, ali gde je do sada studijska verzija??? :cautious: 🥸

Dobićemo studijsku kad izađe officijelni CD, kako su krenuli. :unsure:

• Sad
Reactions: Mrm
Za državu San Marino čujem jedino kada je Evrovizija. Ili ako nekom daju gol u fudbalu svake pete godine.

"The multi faceted Greek choreographer, stage and creative director, Nick Marianos has been confirmed as the Creative Director for San Marino at the 2023 Eurovision Song Contest"

Yeeeees!! 👌🥰💪

Odličan posao je uradio sa Turkish superstar, and Eurovision father, Serhat, 2019. godine! 🇸🇲🇹🇷❤️

Piqued Jacks 🇸🇲🇮🇹, italijanski bend iz prelepog omanjeg mesta Buggiano u srcu Toskane, nije rekao zadnju.. Idu i na dosta pre esc žurki! Čeka se i studijska verzija, spot! Oriće se legendarno "Like an animaaaal" od malenog ušuškanog Buggiano do obala Španije i fantastičnih amsterdamskih kanala!⚪🔵🎇🎆

2024 ESC venue in Buggiano, Tuscany :it::sm:❤️

img-20191027-203034-681.jpg

06dadb_e0c7d9d19e16440da2c4079f7e8b39bb~mv2.jpg

@Choda

Ne hvališ me što sam se koncentrisao samo na pozitivne stvari, samo na ono što mi se se dopada.. Mislim ne tražim, daleko od toga, ali vidim sad ti se dopadaju reakcije ljudi na ono što im se ne sviđa.. 🤭😉

Generalno mi se malo popravio utisak o pesmi, ali i dalje mnogo toga fali da bi to moglo da se uopšte smatra konkurentnim, za početak, drugi lead vokal.

Back