rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Mora da sedi i pere ruke tokom celog performansa jer je to čitav koncept, ona čak u jednom trenutku prestane da ih pere i ponovo nastavi i taj momenat je jako bitan. To je glavna poenta performansa i tu leži simbolika, a i inspiracija je sama Marina Abramović.
Bas ce to razumeti prosecan gledalac Evrovizije. Mislim da bi bilo efektno da bar ustane u zavrsnom delu pred kulminaciju pesme sa podignutim rukama, poput pratecih vokala. Neki novi momenti nastupa su potrebni po mom misljenju, da ne bude monotono i bas isto.

Nastup je kupio ljude , prikovao ih za ekran i naterao da glasaju. Zato sam prilično ubeđen da će sličan ishod biti i u Torinu. Nema tu šta puno da se menja i dodaje, malo finesa, efektnije svetlo into je to

Ne mora ona da ustaje. Ovi oko nje mogu biti pokretniji, a može da doda i još neku radnju osim pranja ruku.

Ma da kako da ne, najbolje da uleću i lete sa zastavama, Leto svet, eto leto svet! 😭🤣

Onako, malo tupo, ali to je verovatno maksimum koji može da se izvuče softverom za uklanjanje vokala. Treba čuti originalni instrumental.

Pred kraj pesme kad krece onaj deo na latinskom bi mogli u uzivo nastupu da je npr stave i provuku kroz skener a da na ekranima budu X rays

Pred kraj pesme kad krece onaj deo na latinskom bi mogli u uzivo nastupu da je npr stave i provuku kroz skener a da na ekranima budu X rays
Excuse Me Reaction GIF by Mashable

Ozbiljno. Pred kraj je stavljaju na skener dok pevaju In corpore sano, in corpore sano i onda je provlace kroz skener dok ide onaj dramatican deo na latinskom, na ekranima x rays a po sceni crveni krstici od svetla i na samom kraju se pridigne u sedeci polozaj i obrati se publici sa "I sta cemo sad?" Bis

Ozbiljno. Pred kraj je stavljaju na skener dok pevaju In corpore sano, in corpore sano i onda je provlace kroz skener dok ide onaj dramatican deo na latinskom, na ekranima x rays a po sceni crveni krstici od svetla i na samom kraju se pridigne u sedeci polozaj i obrati se publici sa "I sta cemo sad?" Bis
Mozy

Back