rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Pa nece, Rusija nije izbijala iz top 3 tokom poslednjih par godina, ne vidim sto bi se kola lomila na nama

U godini kad su anektirali Krim bili u top 10 lol

Jeste da su ih sad kenslovali svuda redom, ali to zaista nema nikakve veze s nama.

Pa dobro, postoji bojazan za nas jer tih poslednjih par godina Evropa nije bila ni izbliza ovoliko nadrkana, histerična i naoštrena kao što je ove godine, postojalo je samo tiho prevrtanje očima na Rusiju u tom političkom smislu, a sad je fokus eksplodirao i svima se gleda ispod noktiju šta i kako, a posebno manjima i slabijima...
Ali i meni polako sve više deluje da nećemo sad nešto specijalno propatiti na ESC zbog trenutne situacije. U krajnjoj liniji, Konstry sa pratnjom uvek može tamo da im servira neki konceptualni performans od svakog pojavljivanja pred novinarima i da efektno a i smisleno odvuče pažnju.

• Like
Reactions: FFM
A ni Azerbejdžan nije nešto propatio prošle godine, a Efendi javno podržala rat lol

Prosle godine Maniza kao "drugorusijanac" pokupila visoke bodove od holandskog, belgijskog, francuskog zirija

Što reče neko već sa foruma, to je bilo lukavo s ruske strane da se pošalje neko ko kao nervira Putina, pa onda Evropa kao daj da glasamo za nju da mi nerviramo Putina lolol
Mada je njen nastup imao veći percipirani politički naboj od Konstraktinog, ne znam da li će Evropa da vidi Konstraktu kao subverzivnu po establišment u Srbiji. Ali s druge strane, K ima prednost što s tim celim habitusom pesme i nastupa fokusira pažnju samo na to, biće koncept u prvom planu, ne kontekst i okolnosti.

Jedno pitanje, da li je Konstrakta potvrdila neko gostovanje na nekom partyu tipa Amsterdam, Riga, London? Čitam da Mia vec potvrdila . Neka info o tome ?

Sviđa mi se što je to baš Madrid, nekako su mi ti španski partiji uvek bili najzanimljiviji.
A koji su u opticaju ove godine, Madrid, Barselona, London, Amsterdam?

Israel Calling se ne pominje, ne znam da li su odustali zbog pandemije, ili su se izduvali posle Nettine pobede.

Što reče neko već sa foruma, to je bilo lukavo s ruske strane da se pošalje neko ko kao nervira Putina, pa onda Evropa kao daj da glasamo za nju da mi nerviramo Putina lolol
Mada je njen nastup imao veći percipirani politički naboj od Konstraktinog, ne znam da li će Evropa da vidi Konstraktu kao subverzivnu po establišment u Srbiji. Ali s druge strane, K ima prednost što s tim celim habitusom pesme i nastupa fokusira pažnju samo na to, biće koncept u prvom planu, ne kontekst i okolnosti.
Samo s tim da srpski establišment ima mnogo manju težinu i važnost nego ruski, tako da ne verujem da će Evropa na bilo koji način politički da gleda Konstraktu

Možda bi nam zapadni žiriji udelili po koji bod ako bismo u aprilu na predsedničkim i/ili parlamentarnim izborima menjali vlast, ko zna?

Kakve to ima veze? Mogu da nam udele i više nego pokoji bod i bez promene vlasti. Niti je ovo neko isključivo političko pitanje, niti je naša vlast izolovana pa da ne sarađuje sa Zapadom.

Back