Obzirom da smo mi maštoviti (pamet nam ne smeta )Jedino interesantno bi bilo da opere ruke u onom vodopadu na stage-u, ali ne znam da li je izvodljivo i da li bi poremetilo koncept.
Ma daj može i skener brate mili, jeftiniji je samo što više zrači.Hocemo magnetnu rezonancu u Torinu!
Ali bukvalno. Da je Zorja pobedila pa nekako i da se osmisli neki koncept, ali Konstralta i vododpad nikako.Verovatno jeste ali kakvo pranje ruku u vodopadu molim vas koja je poenta toga, kakva može biti simbolika toga? Neka se drže lavora.
Najbolja reklama za Konstraktu je da na dan polaska u Torino joj AV lično pred poletanje uruči zdravstvenu knjižicu. Naravno Pink je tu da to proprati.Ma daj može i skener brate mili, jeftiniji je samo što više zrači.Mora i na novčanik da se misli a posebno što nam umetnica nema knjižicu. Bože zdravlja !
![]()
Najbolja reklama za Konstraktu je da na dan polaska u Torino joj AV lično pred poletanje uruči zdravstvenu knjižicu. Naravno Pink je tu da to proprati.
E onda bi svi voditelji pred njen nastup u polufinalu i finalu imali šta da kažu i bilo bi u fazonu:,,Predsednik Srbije je lično pred poletanje za Torino, Konstrakti uručio zdravstvenu knjižicu o kojoj pesma u jednom delu govori a koju nije imala “ !
To bi bio potez da se priča bar 5 dana u Torinu i zavrte priče oko nje a i pesme.
Šta vi mislite o tom potezu ?
Vučko bi imao odličnu reklamu (zato mu ni to ne bi teško palo)a umetnica još bolju pred zahuktavanje bilo kakve priče u Torinu.
![]()
Pa šta ćeš, stari ljudi.Moji roditelji pevaju Mekano![]()
Tako je, te tri emisije i vremensku prognozu...Mali offtopic, ali baš je lep ovaj novi studio. Šta sve snimaju tu? Video sam Dnevnik, Kulturni dnevnik i Oko.