rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Jedino interesantno bi bilo da opere ruke u onom vodopadu na stage-u, ali ne znam da li je izvodljivo i da li bi poremetilo koncept.
Obzirom da smo mi maštoviti (pamet nam ne smeta ) 😂 a ona originalna (njoj čak i ne fali), 😉, bice na početku pesme pranje kose ispod vodopada pa tek onda sedenje na stolici i pranje ruku u lavoru a pred kraj ulazak u magnetnu rezonancu da bi uz ono čuveno ,,I šta ćemo sad”? pokazala fiskalni račun sa cenom pregleda koja je sa mnogo nula. 😁
Pozzz za sve i da se oglasim i pozdravim vas jos od 6.og uveče. 🙌

Hocemo magnetnu rezonancu u Torinu!
Ma daj može i skener brate mili, jeftiniji je samo što više zrači. 😬🔥Mora i na novčanik da se misli a posebno što nam umetnica nema knjižicu. Bože zdravlja ! 🙏

Ma daj može i skener brate mili, jeftiniji je samo što više zrači. 😬🔥Mora i na novčanik da se misli a posebno što nam umetnica nema knjižicu. Bože zdravlja ! 🙏
Najbolja reklama za Konstraktu je da na dan polaska u Torino joj AV lično pred poletanje uruči zdravstvenu knjižicu. Naravno Pink je tu da to proprati.😂
E onda bi svi voditelji pred njen nastup u polufinalu i finalu imali šta da kažu i bilo bi u fazonu:,,Predsednik Srbije je lično pred poletanje za Torino, Konstrakti uručio zdravstvenu knjižicu o kojoj pesma u jednom delu govori a koju nije imala “ !
To bi bio potez da se priča bar 5 dana u Torinu i zavrte priče oko nje a i pesme.😉
Šta vi mislite o tom potezu ?
Vučko bi imao odličnu reklamu (zato mu ni to ne bi teško palo) 😂 a umetnica još bolju pred zahuktavanje bilo kakve priče u Torinu. 😁🔥

Najbolja reklama za Konstraktu je da na dan polaska u Torino joj AV lično pred poletanje uruči zdravstvenu knjižicu. Naravno Pink je tu da to proprati.😂
E onda bi svi voditelji pred njen nastup u polufinalu i finalu imali šta da kažu i bilo bi u fazonu:,,Predsednik Srbije je lično pred poletanje za Torino, Konstrakti uručio zdravstvenu knjižicu o kojoj pesma u jednom delu govori a koju nije imala “ !
To bi bio potez da se priča bar 5 dana u Torinu i zavrte priče oko nje a i pesme.😉
Šta vi mislite o tom potezu ?
Vučko bi imao odličnu reklamu (zato mu ni to ne bi teško palo) 😂 a umetnica još bolju pred zahuktavanje bilo kakve priče u Torinu. 😁🔥
🤨

Mali offtopic, ali baš je lep ovaj novi studio. Šta sve snimaju tu? Video sam Dnevnik, Kulturni dnevnik i Oko.

Mali offtopic, ali baš je lep ovaj novi studio. Šta sve snimaju tu? Video sam Dnevnik, Kulturni dnevnik i Oko.
Tako je, te tri emisije i vremensku prognozu...

Divno mi je koliko su kompleksna a plemenita Konstraktina razmišljanja, a još divnije što je uspela da sa njima izbije u prvi plan. Dosta toga o čemu ona govori što kroz pesme što kroz intervjue može da se čuje i od mnogih psihologa, sociologa, filozofa, antropologa, kulturologa itd. u Srbiji. Ali i na globalnom i na lokalnom nivou te društvenjačke i humanističke teme više ne zanimaju ljude, pošto su tehnologija, finansije i, kako i sama kaže, potrošnja u prvom planu. A ona ima i prednost da od svoje kritike i refleksije može da napravi catchy foru i privuče masovniju pažnju. Pa neka i 1/3 auditorijuma skapira suštinu, opet je ogroman podvig. Obožavam je sve više.
Nadam se kad prođe ESC i kako god se ona tamo plasirala, da neće da padne u zaborav kao sagovornik, da ćemo bar povremeno da je viđamo po emisijama gde ima prostora da nešto kaže, i da će se time otvoriti bar neki prostor za još ljudi sličnijih njoj (što u umetničkom, što u filozofskom smislu) da ih neko nekad nešto pita.

Ja sve više mislim da politička situacija u kojoj je naša zemlja neće imati nekog uticaja na njen rezultat na kraju.

Back