PosluÅ”ah tih zadnjih 1:23 sekunde koliko nadjoh i definitivno bolje zvuÄi u smislu da ne peva pesmu totalno jednoliÄno kao na PZE -u. Solidna modulacija je napravljena negde pred kraj pesme, koja malo pojaÄava sam utisak i izbaÄena je elektriÄna gitara, Bogu hvala!
LoŔa strana rewampa:
Deo sa klavirom nije sjajan, tanak je, bezidejan je, razvodi pesmu bez ikakvog cilja i onda se ulazi u refren.
Novi aranžman pesme nije obogaÄen veÄ osiromaÅ”en u ovih 1:23 koliko sam mogao na priliÄno loÅ”em snimku da primetim. Nije u pitanju cela pesma tj. rewamp jer je nisam celu ni Äuo. To je do BaÄiÄa tj. definitivno mislim da se sem njega u rewampu niko nije umeÅ”ao prste, Å”to je Å”teta po sam aranžman pesme.
Suma sumarum, ovo je ipak mnogo bolja verzija i prateÄi imaju svoju deonicu mnogo primetnije nego na PZE-u, Å”to je veliki plus.
Rewamp neke naÅ”e ESC pesme, prvi put mi ne deluje kao Äist kozmetiÄki Å”to je bio prethodnih godina sluÄaj, veÄ je baÅ” primetan nama kojima smo pesmu viÅ”e puta posluÅ”ali.
I daaa, na momente je Princ, a možda i nenamerno, priliÄno dobro iskopirao neke pevaÄke ukrase tipiÄne za Željka JoksimoviÄa a posebno u frazama. Takav utisak bar ja imam.
Francuski bi legao odliÄno ako ne u celoj pesmi onda bar delu pesme.