rs Srbija 2025: Princ - Mila

Slično se deÅ”avalo proÅ”le godine (kad je Ramonda dobila onaj mrvicu jedva primetno drugačiji aranžman vokala), pa smo na Spotify čistili keÅ”, radili force stop, restartovali telefone, ili Å”ta već od toga, da bi nam se učitala ta nova verzija; neki su je odmah automatski imali, a neki smo morali ovo.

Ne tvrdim da je to i sada u pitanju, niti imam Apple music, samo eto iz iskustva Ŕta mi pada na pamet. Jer ni to peglanje proŔle godine nije bilo neŔto najavljivano i zvanično objavljivano, samo se tako desilo pa valjda blagovremeno dolazilo ljudima umesto dotadaŔnje verzije.

Ne znam sad kako će za ovo, s obzirom da je ovde svakako baÅ” primetna razlika, promena i aranžmana i melodije, barem u tom poslednjem delu pesme.

Last edited:
Nema veze sa keŔom, jer nisam ni sluŔao Milu pre toga na Apple Music-u. Isto je ponaŔanje i na telefonu i računaru.

PosluÅ”ah tih zadnjih 1:23 sekunde koliko nadjoh i definitivno bolje zvuči u smislu da ne peva pesmu totalno jednolično kao na PZE -u. Solidna modulacija je napravljena negde pred kraj pesme, koja malo pojačava sam utisak i izbačena je električna gitara, Bogu hvala!šŸ™

LoŔa strana rewampa:
Deo sa klavirom nije sjajan, tanak je, bezidejan je, razvodi pesmu bez ikakvog cilja i onda se ulazi u refren.
Novi aranžman pesme nije obogaćen već osiromaÅ”en u ovih 1:23 koliko sam mogao na prilično loÅ”em snimku da primetim. Nije u pitanju cela pesma tj. rewamp jer je nisam celu ni čuo. To je do Bačića tj. definitivno mislim da se sem njega u rewampu niko nije umeÅ”ao prste, Å”to je Å”teta po sam aranžman pesme.

Suma sumarum, ovo je ipak mnogo bolja verzija i prateći imaju svoju deonicu mnogo primetnije nego na PZE-u, Å”to je veliki plus.

Rewamp neke naÅ”e ESC pesme, prvi put mi ne deluje kao čist kozmetički Å”to je bio prethodnih godina slučaj, već je baÅ” primetan nama kojima smo pesmu viÅ”e puta posluÅ”ali.

I daaa, na momente je Princ, a možda i nenamerno, prilično dobro iskopirao neke pevačke ukrase tipične za Željka Joksimovića a posebno u frazama. Takav utisak bar ja imam.

Francuski bi legao odlično ako ne u celoj pesmi onda bar delu pesme.

Sta jos kosati radi da se poboljsa? Jel snima neki spot? Uplacuje preglede kao na pze?? Jel ima neki boljitak?
Ajde bre.. bitno da je gu***cu stavio da pobedi i sad nista a vreme ide

JoŔ sat vremena do premijere, ovo bi trebalo da je revamp ili je samo spot sa starom verzijom? On niŔta nije najavljivao.

Ne razumem poentu ovog spota iskreno, snimnjenog kao nastup za PZE na istoj bini.
Tačnije, verujem da će ovako izgledati nastup na ESC poÅ”to ne može da sleti sa meseca.

Da ne bude samo da kritikujem, zapravo mi se i sviđa revamp iako je pesma i dalje zaostala u 2007.

Last edited:
Ocekivao sam Beauty Queens da se pojave u zadnjem delu pesme... Ocekujem da ce i nastup biti na ovu foru... Nekako mi nedostaju one Ŕpanske gitare... Nije jednoličan zadnji deo pesme u interpretaciji, sto mi se svidja

Dobro odrađen posao, popravili su sve Å”to se popraviti moglo. Sada se treba preusmeriti na dobro osmiÅ”ljanje nastupa, uz dobre efekte poput ovod dima u spotu može ovo u finale.

šŸ€
ESC Franko na svojoj Top 36 listi stavio Princa na 15.poziciju. šŸ˜€

Pa Bogamu je l nije moglo malo maŔtovitije 🤨 stoji u mestu i peva a ona se bacaka okolo

Da. "Spot" jeziv ali stvarno deo gde pusti ton je za najez. Jako mi se svidja . Uzivo mogu samo da zamislim šŸ‘šŸ‘ boljita u svakom slucaju nemojmo se zaliti šŸ˜…šŸ˜Š

Back