rs Srbija 2025: Princ - Mila

A zbog čega ne bi mogli da se porede? Mislim niđe veze.Ali ne treba pretjerivati ni u čemu, pa ni u tome da je Princ toliko prisutan u medijima, ali ni toliko da je karijera Teya Dore bolja i uspješnija od njegove.
Pa po nekima je izgleda Teya svetska zvezda (valjda zbog jedne viralne pesme na tiktoku), ali zato od Princa bolju karijeru (muzičku) ima i Ivica Dačić.... Smešno.

Devojka ima prepoznatljiv viralni hit koji bukvalno broji više milijardi pregleda na svim društvenim mrežama i platformama sveukupno, ta činjenica sama je čini dovoljno uspešnom da ona i on ne mogu da se porede, i to možda jeste jedna pesma, ali je uspeh te pesme veći od uspeha nečije cele karijere, to su brojke koje većina izvođača sa naše scene neće nikad videti, kamoli ne Princ od Vranja.

Pa nećete oni pitati ni za neke popularne pjevače, ali to ne znači da su oni u realnosti popularniji od nje.To je isto kao što će te neki ESC fanovi prije pitati za Bojanu Stamenov ili Filipa Baloša nego za Sašu Kovačevića.

Pa ja ne kažem da Teya nije uspješnija od njega, ali nije to popularnost koju niko ne može dostići.Koliko mlađih pjevačica sa samo jednim hitom ima veću karijeru u Srbiji od Teya Dore?

Molim vas da se vratite temi. Dakle, akcenat treba da bude na putu Princa ka Pesmi Evrovizije u Bazelu, a ne poređenje u nedogled sa drugim pevačima ili bivšim predstavnicima.

I to je skroz u redu. Verujem da joj je to i finansijski mnogo isplativije jer ona gotovo da nigde nije nastupala ni pre ni posle Evrovizije. Od pregleda na pesmi Dzanum je verovatno slabo zaradila jer ona ni nije na njenom kanalu. Jedino joj je donela prepoznatljivost, a od toga ne može da se živi. Zato je skroz ok odustati od svoje karijere ako vidiš da ne ide i posvetiti se muzici kao autor, a s vremena na vreme ako nešto izleti zašto da ne i snimiti i objaviti. Činjenica je da njena karijera dostiže vrhunac Dzanumom i Evrovizijom a od tada ide silaznom putanjom.

Princ za razliku od nje do sada jeste imao nastupe po raznim barovima, klubovima i slično. On tek sada dostiže vrhunac u dosadašnjoj karijeri pa ćemo da vidimo, da li će otići u smeru kao Luka i Teya silaznom putanjom ili će napraviti neki iskorak. Ja tipujem na ovo drugo.
Ja da sam Princ ja bih ti lično pisao da te zamolim da me ne braniš više.
View attachment 33406
moj me insekt nikad ne vara :D
Ma nema sanse, ne bi valjda lik tako sam sebi pucao u nogu

Nije ista platforma da bi se tako poredilo. Mila ima više pregleda na YouTube-u. :D

Mila ukupno na Youtube (audio verzija, nastup iz polufinala i finala pze, nastup sa pze na kanalu Evrovizije i spot/revamp) ima preko 4 miliona pregleda. A od toga čak 1,7 miliona ima revamp i to za svega mesec dana.

Screenshot 2025-04-28 151134.webp

Da li ćemo mi biti ta država kojoj kladionice predviđaju prolaz a na kraju ispadnemo?

Nadam se da će nas sreća služiti i ove godine pa da se nekako provučemo sa desetog mesta.

Mila ukupno na Youtube (audio verzija, nastup iz polufinala i finala pze, nastup sa pze na kanalu Evrovizije i spot/revamp) ima preko 4 miliona pregleda. A od toga čak 1,7 miliona ima revamp i to za svega mesec dana.

To je super! Ali zato na Spotify potop, jedva 630k strimova za 3 meseca. I u svakoj sedmičnoj statistici smo na 36. mestu, samo je Gruzija ispod nas.

Bez uvrede ali ne znam koliko su cifre sa YT relevantne u slucaju Princa, s obzirom da imamo osnovanu sumnju da lik kupuje preglede. Ne znam kako drugacije da objasnimo onako skandalozno nizak broj streamova na Spotify (gde ne mogu da se kupuju).

Back