Pa da, sada je već izvesno da ga neće biti. A zna li se da li sutra kreću za Bazel?Besmisleno je više pričati o tome kada nekog ispraćaja očito neće biti.
Pa da, sada je već izvesno da ga neće biti. A zna li se da li sutra kreću za Bazel?
Smatram da bi bila bolji predstavnik od Princa i zapazenija. Pesma mi je svakako mnogo bolja nego Mila, ali tako je kako je. Ti Aleksa slobodno navijaj za Princa, ali ne moras svakoga da stavljas na panj ko god napise nesto drugacije. Princ svakako nije bio najbolji izbor od onoga sto nam je ponudjeno na PZE, pa hteo ti to da prihvatis ili neZar stvarno mislite da bi Durum Durum bilo nešto neviđeno. Tam jeste sjajan izvođač i super je to što je poslušala sugestije i kritike ali pesma je prosek, nije se izdvojila čak ni ovde a kamoli da bi na esc-u (pričam o verziji sa pze). Samo bi se utopila u more već viđenih nastupa, jednostvano nema to nešto. Uvek sam za to da je pošaljemo ako dođe sa nečim mnogo jačim.
Princ bar ima baladu koja je karakteristična za Balkan i naše podnevlje pa se po tome izdvaja. Niko drugi to ne šalje sem Balkanaca. Naravno da je i to već viđeno, ali izdvaja se u odnosu na druge ovogodišnje balade.
Bio je samo u Hrvatskoj posle pobede na pze, ali nešto baš kratko. Mislim da nije bilo trendinga u drugim državama. Neka me neko ispravi ako grešim.da li je Princ ušao uopšte u trending u bilo kojoj zemlji gde ima naše dijaspore? Ne sećam se. Aleksa čoveče urazumi se