rs Srbija 2025: Princ - Mila

Nakon slusanja forumskog ESC finala, moram reci da nema bojazni za Princa sto se bajatosti pesme tice, jer ni ostali nisu nista bolji. Osim Litvanije i Albanije, ostalo je uglavnom vec vidjeno i neubedljivo, bilo da su u pitanju balade ili brze pesme, meh u najboljem slucaju. Ili su na silu ubaceni neki random momenti koji se uopste ne uklapaju sa ostatkom pesme, tipa kraj u Austrijskoj pesmi ubacen samo da podseca na Nema od prosle godine. Neke cak toliko lice na druge sa ovog ESC, tipa Malta i Finska, Estonija i Australia, Francuska i Holandija, Ceska i Kipar, Norveska i Jermenija. Mislim da ce ove godine nastupi biti presudni, ali takodje mislim da ce mnogi nastupi biti uzasni, spreman sam za shit show. :poop:

P. S. Mask, Durum durum i Aladin bi ih pojele sve za dorucak, steta. 😭

Last edited:
Moram da se slozim sa @Vax'ildan! Nekako uopste ne sumnjam za finale za Princa. Da smo mogli da posaljemo nesto konkurentnije, svakako mogli smo, pogotovo Tam i Durum Durum, obozavam kako je uslisila sve sugestije i to uvazila u finalu PZE, sta bi tek bilo na ESC. Ali svakako neka Princ predstavi ovu nasu raspadnutu Srbiju u najboljem svetlu!

Zar stvarno mislite da bi Durum Durum bilo nešto neviđeno. Tam jeste sjajan izvođač i super je to što je poslušala sugestije i kritike ali pesma je prosek, nije se izdvojila čak ni ovde a kamoli da bi na esc-u (pričam o verziji sa pze). Samo bi se utopila u more već viđenih nastupa, jednostvano nema to nešto. Uvek sam za to da je pošaljemo ako dođe sa nečim mnogo jačim.

Princ bar ima baladu koja je karakteristična za Balkan i naše podnevlje pa se po tome izdvaja. Niko drugi to ne šalje sem Balkanaca. Naravno da je i to već viđeno, ali izdvaja se u odnosu na druge ovogodišnje balade.

Primetio sam da Princ nije išao ni u Švajcarsku ambasadu, za razliku od prethodnik predstavnika. To mi je nekako baš lepo bilo, malo mi ga je i žao iskreno, ali verujem da bi svako ove godine to preskočio.

INTERVJU sa Princom pred odlazak na Evroviziju
PREMIJERA u 20:00

Jako lep intervju. Bravo OGAE Srbija! 👏
Spomenuo je da će na početku ići u pakao i da će na sceni biti neki Kerber, čuvar podzemlja.

A kaže da bi se kroz nekoliko godina ponovo prijavio na pze, da obradujem njegove fanove. 😍

Zar stvarno mislite da bi Durum Durum bilo nešto neviđeno. Tam jeste sjajan izvođač i super je to što je poslušala sugestije i kritike ali pesma je prosek, nije se izdvojila čak ni ovde a kamoli da bi na esc-u (pričam o verziji sa pze). Samo bi se utopila u more već viđenih nastupa, jednostvano nema to nešto. Uvek sam za to da je pošaljemo ako dođe sa nečim mnogo jačim.

Princ bar ima baladu koja je karakteristična za Balkan i naše podnevlje pa se po tome izdvaja. Niko drugi to ne šalje sem Balkanaca. Naravno da je i to već viđeno, ali izdvaja se u odnosu na druge ovogodišnje balade.
Smatram da bi bila bolji predstavnik od Princa i zapazenija. Pesma mi je svakako mnogo bolja nego Mila, ali tako je kako je. Ti Aleksa slobodno navijaj za Princa, ali ne moras svakoga da stavljas na panj ko god napise nesto drugacije. Princ svakako nije bio najbolji izbor od onoga sto nam je ponudjeno na PZE, pa hteo ti to da prihvatis ili ne 😉

Princ je snimio i poruku za evrovizijske fanove

Durum Durum ulazi u uši nakon prvog slušanja, za razliku od Mile, pravimo se da ne vidimo rang liste, glasanja i slično i za to krivimo ESC fanove jer ga ne vole, a ne Princa i pesmu, već se nadamo da će ga napaljene tetke i dijaspora koja nije preterano ni zainteresovana provući u finale, da li je Princ ušao uopšte u trending u bilo kojoj zemlji gde ima naše dijaspore? Ne sećam se. Aleksa čoveče urazumi se

Ja mislim da ove godine sta god da smo poslali ne bi bilo toliko zapazeno, ne iz razloga manjeg kvaliteta, vec situacije u kojoj se nalazimo. Mislim da ce ovogodisnja situacija mnogo gore uticati na gledanost, cak gore nego za vreme one tragedije u Ribnikaru i Mladenovcu. Ja mislim da ove godine pored bojkota gledanja RTSa, Evrovizija nece biti ni u malom mozgu nasem narodu, kao i nasoj dijaspori. Ljudi nece ni znati da se odrzala Evrovizija videcete, najslabija gledanost do sada tvrdim.

Pa i ja sam recimo neka dijaspora i fan Evrovizije, a u dusi veliki patriota, ali ovo je prva godina kada necu dati niti jedan cent za naseg predstavnika, valjda to nesto znaci…Iako, zaista, ne sabotiram Princa, cak sta vise, zelim mu uspeh sto bolji, ali jednostavno, mene nista kod njega ne kupuje…

Znaci RTS sugerisao da se angazuje Zeljko, ali nisu mogli sami da ga kontaktiraju kad su videli kakve su pesme 💀

da li je Princ ušao uopšte u trending u bilo kojoj zemlji gde ima naše dijaspore? Ne sećam se. Aleksa čoveče urazumi se
Bio je samo u Hrvatskoj posle pobede na pze, ali nešto baš kratko. Mislim da nije bilo trendinga u drugim državama. Neka me neko ispravi ako grešim.

Back