rs Srbija 2025: Princ - Mila

Jel to Duška rekla?

Pripremaju teren ako ne prođemo da drugi budu krivi :D
Da 😃 ne mogu da podele utiske kako izgleda. Ali će se uključiti sutra/prekosutra kad vide pa će nam reći.

Bukvalno lik je tragikomedija

Ulagao je u kupovinu pregleda, kupovinu glasova za PZE umesto da je uložio da nadje bolju pesmu

I ako je već izabrao balkansku balada-patetiku a la Zeljko Joksimovic 2004 loša verzija onda treba da se drži toga a ne da opet promašeno ulaže u to da na silu bude moderan.
Pa možda je uložio i u kartice po Evropi 🔥

Odlični su duksevi ovi koje nosi delegacija

Gledala sam juče Matta sa ESCunited i Wiwike i saglasni su : zastarela balada koja ima svoju publiku u starijim TV gledaocima zbog čega mu daju prolaz u finale. Neko je dodao da Srbija u poredjenju sa Crnom Gorom ima jako glasačko telo, koje mi ovde dovemo dijaspora.
I za starije i za našu dijasporu, stajling igrača je problematičan. To su grupe koje ne vole ekstravaganciju i preveliko odstupanje od stajlinga sa svadbe.
S druge strane, maslo ko iz te ciljne grupe je upućen u detalje mita o Orfeju i Euridici da bi mogao da poveže igranje plesača oko Princa sa zlim bićima iz podzemnog sveta sa kojima se Orfej suočavao.

Ali, nadam se da će većina iz te ciljne grupe gledati i slušati pevača, koji ipak jeste jedan od najboljih vokala na ovogodišnjem Eurosongu. Ali, svakako mislim da će u takmičenju za Mistera bolje proći.

Ja iskreno jedva cekam nastup i skroz sam uzbudjen na nivou Kad je bal, nek je maskenbal.

I ja ne mogu a da ne postujem to sto je jednu devojku zamenio sa 5 demon twinkova.

Gledala sam juče Matta sa ESCunited i Wiwike i saglasni su : zastarela balada koja ima svoju publiku u starijim TV gledaocima zbog čega mu daju prolaz u finale. Neko je dodao da Srbija u poredjenju sa Crnom Gorom ima jako glasačko telo, koje mi ovde dovemo dijaspora.
I za starije i za našu dijasporu, stajling igrača je problematičan. To su grupe koje ne vole ekstravaganciju i preveliko odstupanje od stajlinga sa svadbe.
S druge strane, maslo ko iz te ciljne grupe je upućen u detalje mita o Orfeju i Euridici da bi mogao da poveže igranje plesača oko Princa sa zlim bićima iz podzemnog sveta sa kojima se Orfej suočavao.

Ali, nadam se da će većina iz te ciljne grupe gledati i slušati pevača, koji ipak jeste jedan od najboljih vokala na ovogodišnjem Eurosongu. Ali, svakako mislim da će u takmičenju za Mistera bolje proći.
Za bolje razumevanje pesme ili nastupa, zavisice od toga koliko ce komentator da priblizno pojasni koncept same pesme i nastupa. Ali svakako je najbitnije da li ti se pesma dopada. Odlican nastup moze samo da mi pomogne, ali ne i da promeni totalno misljenje o pesmi. Kao sto je u slucaju Irske, "Doomsday blue". Nastup mi je u TOP 10, dok mi je pesma u bottom 5.

Чуј Орфеј и Еуридика да буду мамац за нашу дијаспору. Требало је да играју на фору Марка Краљевића и Косовке девојке.

Опис ми је апсолутни промашај

Ovo je baš, baš loše 😬

Iskreno, bolje da je ostao nastup sa PZE-a, jer ovaj “koncept” nema veze sa pesmom. Plesači, osim što su nepotrebni, izgledaju kao kamenjarke na ljuljaškama za odrasle iz podruma BDSM kluba u Berlinu.

Drugo, ježim se od pretencioznih fejk deep opisa pesama pojedinih izvođača. Kakav crni mit o Orfeju i Euridici? Pa tu referencu neće skontati 1% publike. Iz istog razloga ne volim Kipar ove godine. Zašto neki izvođači forsiraju pseudointeligenciju umesto da lepo priznaju da su im pesme površni bućkuriš.

Isti problem kao sa Crnom Gorom. Zastarela balada i potpuni promašaj od random nastupa koji ne doprinosi pesmi i ne prenosi nikakvu poruku publici, nego je tu isključivo da očajnički pokuša da prevari dovoljno ljudi da je pesma zapravo “moderna” kako bi se presuljalo u finale sa 10. mesta.

Ovo je bukvalno na nivou Krune in In Too Deep. Flop.

Last edited:
Meni samo nije jasno zašto je RTS hintovao kostime 15 dana ranije. Okej promocija ali trebali su ostaviti dozu neizvesnosti. Od prvog promotivnog videa bilo je jasno da će to biti kostimi, bar meni. Ne znam kolike su šanse da ih ipak promene jer stvarno nikako ne idu uz pesmu. Valjda imaju neku rezervu za svaki slučaj?

Ma da, kao Nebulossin nastup, ljudi se satrali da objašnjavaju kako je to zapravo dubokoumno osmišljeno i da su gologuzani zapravo u njenom vlasništvu i ona ih tjera da rade što ona hoće te je tu poruka o osnaženoj i jakoj ženi

Ok Letisija, ali neće ti se niko udubljivati u to, ljudi su vidjeli perverzan nastup i gola dupeta i popili ste jedva dvocifren broj poena od publike na kraju

I sa ovim se slazem. Ja sam pokusao da objasnim znacenje nastupa, ali odgovor je bio slican tome. Dzabe se trudio, kad na sceni je bas to, "perverzan" nastup. 😅

Sad sam pogledao snimak uključenja Duške i Princa iz Beogradske hronike.Vjerovatno Duška misli na snimak sa probe koji su ranjje objavljuvali na yt ili na tik toku da ove godine ne mogu da objave.

Back