djole_
Ekspert
Ali ovaj naslov me raznosi "U Bazel po pobedu" a bukvalno smo u borbi za prolaz u finale

Delulu RTS-a na max.
Ali ovaj naslov me raznosi "U Bazel po pobedu" a bukvalno smo u borbi za prolaz u finale
I posle se pitamo zašto nam kadriranje bude kao sa mesecaBože pomozi nisu im dali da snimaju probu, te se nadaju da će sutra moći da pogledaju snimak kada OrgAniZatOri podele snimak (valjda sam dobro razumeo)![]()
Bože pomozi nisu im dali da snimaju probu, te se nadaju da će sutra moći da pogledaju snimak kada OrgAniZatOri podele snimak (valjda sam dobro razumeo)![]()
DaJel to Duška rekla?
Pripremaju teren ako ne prođemo da drugi budu krivi![]()
Pa možda je uložio i u kartice po EvropiBukvalno lik je tragikomedija
Ulagao je u kupovinu pregleda, kupovinu glasova za PZE umesto da je uložio da nadje bolju pesmu
I ako je već izabrao balkansku balada-patetiku a la Zeljko Joksimovic 2004 loša verzija onda treba da se drži toga a ne da opet promašeno ulaže u to da na silu bude moderan.
Ko ih šminka? Maco ne, maco nemoj molim te
Pa možda i Duška i tim žele da se iznenade nastupom u četvrtakMa kako da ne, pokazaće im nastup na dan polufinala.
Apsolutno ni reč ne verujem. Odjednom kao više ne idu u "viewing room" da gledaju i da daju sugestije za promene.
View attachment 33802
Pa možda i Duška i tim žele da se iznenade nastupom u četvrtak
Za bolje razumevanje pesme ili nastupa, zavisice od toga koliko ce komentator da priblizno pojasni koncept same pesme i nastupa. Ali svakako je najbitnije da li ti se pesma dopada. Odlican nastup moze samo da mi pomogne, ali ne i da promeni totalno misljenje o pesmi. Kao sto je u slucaju Irske, "Doomsday blue". Nastup mi je u TOP 10, dok mi je pesma u bottom 5.Gledala sam juče Matta sa ESCunited i Wiwike i saglasni su : zastarela balada koja ima svoju publiku u starijim TV gledaocima zbog čega mu daju prolaz u finale. Neko je dodao da Srbija u poredjenju sa Crnom Gorom ima jako glasačko telo, koje mi ovde dovemo dijaspora.
I za starije i za našu dijasporu, stajling igrača je problematičan. To su grupe koje ne vole ekstravaganciju i preveliko odstupanje od stajlinga sa svadbe.
S druge strane, maslo ko iz te ciljne grupe je upućen u detalje mita o Orfeju i Euridici da bi mogao da poveže igranje plesača oko Princa sa zlim bićima iz podzemnog sveta sa kojima se Orfej suočavao.
Ali, nadam se da će većina iz te ciljne grupe gledati i slušati pevača, koji ipak jeste jedan od najboljih vokala na ovogodišnjem Eurosongu. Ali, svakako mislim da će u takmičenju za Mistera bolje proći.