rs Srbija 2025: Princ - Mila

I da.. nije isto slusati ljude koji su videli 7 areni (za sada je tako moguce)..i kad
je sve produkcijski preko tva...tako da...
Ne znam koliko si obavešten, ali novinari koji prate delom prate od kuće, postoji prenos, znači isto sve kao ono što ćemo mi videti sutra, a novinari koji sede u areni, sede u press centru i takođe gledaju snimljene nastupe, ali čak i da gledaju u publici, i tu postoje televizori na koje se pušta prenos kako bi i publika videla sve.

Ja ne verujem da ovo moram da objašnjavam 😭

Ne znam koliko si obavešten, ali novinari koji prate delom prate od kuće, postoji prenos, znači isto sve kao ono što ćemo mi videti sutra, a novinari koji sede u areni, sede u press centru i takođe gledaju snimljene nastupe, ali čak i da gledaju u publici, i tu postoje televizori na koje se pušta prenos kako bi i publika videla sve.

Ja ne verujem da ovo moram da objašnjavam 😭
To je tacno tek za vecerasnju probu, ovu prethodnu su mogli samo da prate iz arene.

Ovaj intervju sto je izasao sada na Wiwicama pokazuje koliko je dobar govornik, koliko se trudi, spontan takodje, bas bas super! Realno kad smo imali prestavnika koji ovoliko daje od sebe i "gura se svuda"? Prakticno nikada! Svaka mu cast!! 👏👏👏👏👏🇷🇸

Што се мене тиче апсолутно ми је свеједно да ли ће проћи или не. Таман и да победи, за мене ће ово бити наша убедљиво најлошија песма икада.

Znaš kad bi nama žiri udelio poene kao što nagrađuje Portugal svake godine. Nikad. Njihovu svaku baladu će uvek lansirati u top 10, nas u bottom 10. I to je tako, ma šta god poslali.

I kao što sam napisao, u areni i dalje postoje televizori, bukvalno pored same scene preko kojih se prenosi show i iskadrirani nastupi
Tacno, ali ne znam koliko se neko moze fokusirati na to. Pritom preko ekrana su ispisana slova, a i ne mozes da cujes kako zvuci na tv-u.

Tacno, ali ne znam koliko se neko moze fokusirati na to. Pritom preko ekrana su ispisana slova, a i ne mozes da cujes kako zvuci na tv-u.
Pa naravno. Nikako se nista ne moze uporedjivati tamo i samo preko tva. Tako da je preko tva apsolutno i jedino merodavno

Niđe veze 😭 kakve veze ima zvuk kad su bukvalno u areni, bitno je da možeš videti kadrove, i bez problema se možeš fokusirati na nastup čak i sa tim ispisanim, dosta više sa izgovorima jbt za svaku kritiku se nađe izgovor

Vecina novinara koji su u areni prate na ekranima u press centru, neke od predhodnih probi odu u arenu da vide kako to zvuci uzivo, ali kasnije gledaju na ekranima kako bi videli kompletne nastupe sa efektima.

Niđe veze 😭 kakve veze ima zvuk kad su bukvalno u areni, bitno je da možeš videti kadrove, i bez problema se možeš fokusirati na nastup čak i sa tim ispisanim, dosta više sa izgovorima jbt za svaku kritiku se nađe izgovor
Nisu u pitanju nikakvi izgovori, svakako se komentari nece promeniti, gledali nastupe tamo ili ovamo.

Ja okačila link na kojem je lično Princ došao u lajv ljudi koji su probu isprati uživo i dođe lik koji je njegov veliki fan da piše kako ga ne zanima mišljenja jutjubera, a doslovno Princ i na templejtu videa i ja još naglasila minut na kojem je on 🤯

Back