rs Srbija 2025: Princ - Mila

Uzivali bi u hajpu koji bi donele Tam ili Haremke, ali bi bilo mnogo vise bolno podneti njihovo ispadanje. Ovako sam skoro pa ravnodusan, odavno se pomirio s tim da nema finala, pa ako prodje super.
Ali da zamisli samo nastupe njihove sa ovim ulozenim parama ove godine…
Otvorite novi topic - Zelje za pze2026
Ko ce da ceka kraj godine😏

Шта ако РТС позове Зорју интерно и уговори са Теодором (Шпирић) и њеним тимом да раде пјесму

To jedino mi da vršimo pritisak na Zorju i Teju na društvenim mrežema da sarađuju. Nema vajde od RTS - oni bi pozvali ovog Bačića da komponuje kakve smo sreće.

To jedino mi da vršimo pritisak na Zorju i Teju na društvenim mrežema da sarađuju. Nema vajde od RTS - oni bi pozvali ovog Bačića da komponuje kakve smo sreće.
Nisam siguran da nema vajde od RTSa. Ja sam ubeđen da su se oni zgrozili na Prinčevu pobedu podjednako kao i mi jer se totalno ne uklapa u njihov narativ urbanih mladih zvezda sa novim zvukom. Dajem levu ruku da je RTS u svojoj glavi već bio poslao Vukaylu na ESC, eventualno čak i Haremke, i da su im B&D pomrsili sve konce.

Nisam siguran da nema vajde od RTSa. Ja sam ubeđen da su se oni zgrozili na Prinčevu pobedu podjednako kao i mi jer se totalno ne uklapa u njihov narativ urbanih mladih zvezda sa novim zvukom. Dajem levu ruku da je RTS u svojoj glavi već bio poslao Vukaylu na ESC, eventualno čak i Haremke, i da su im B&D pomrsili sve konce.
Isto mislim da RTS uopšte nije očekivao Princa, čak je i žiri koji je pogurao Sedlara i Princa stavio favorita fanova - Vukaylu - na prvo mjesto. Problem je što publika nije i desilo se što se desilo.

Sve ovo potiče od činjenice da RTS i dalje ne zna zašto mu se takmičenje zove "Pesma za Evroviziju".

To da li je RTS očekivao da pobedi Princ ili Vuki ili Tam ili neko peti je nebitno - Prinčeva pesma svakako nije "pesma za evroviziju" odnosno sa ESC potencijalom i kao takva je slobodno mogla da ostane među onim silnim pesmama koje je komisija ostavila van scene. Tome nije "pomogao" čak ni Joksimović, koji je opet i sam prevaziđen i mislim da je posle ovogodišnjeg ESC jasno da bi i on popio pedalu u PF.

A kad selekciona komisija uprska stvar, onda sve ostale domine padaju same od sebe i ceo festival ode u propast. Na to dodaš političku situaciju i blokadu televizije neposredno pred ESC (zbog čega se i ispraćaj Princa sveo na dve-tri kamere ispred Aerodroma umesto onog skoro pa tradicionalnog ispraćaja u holu u Takovskoj) i dobiješ godinu za zaborav

Za ishod PZE-a krivicu isključivo snosi RTS jer su pustili buvu o proporcionalnom glasanju i posle nisu mogli da se odluče. Sami pali, sami se ubili.

Elem, ne bih se mnogo osvrtao na ovu godinu jer je stvarno bila baš baš loša, činjenica je da apsolutno niko nije imao skroz spreman paket na PZE i da bi svakako doživeli downgrade čak i da su otišle tam/haremke/mimi/vukajla.

Proporcionalno glasanje bi dovelo do toga da se pobednik odlučuje u hotelu "Prestiž", jednostavno taj sistem u kombinaciji sa našim tradicionalnim muljatorskim mentalitetom je no-no.

S obzirom na taj mentalitet: šta fali eUpravi i ConsentID aplikaciji, eno Ukrajinci to sasvim lepo uklopili, fercera kako treba. tu je prevara mnogo teža jer ne možeš da kupuješ elektronske sertifikate kako hoćeš.

Slazem se apsolutno. A sto se tice PZEa mozda je i bolje da se napravi pauza dok se ne dovedu stvari u red u ovoj drzavi i drustvu, jer u ovakvoj situaciji tesko da ce mnogo njih zeleti da se uopste prijavi na konkurs, a i da bude deo zirija na PZE pa ce opet dovlaciti neke Cacije i metuzaleme da ziriraju

Dokle god nam vladaju metuzalemi u ziriju, metuzaleme cemo da dobijamo.

Definitivno treba kompletna rekonstrukcija od vrha do poda.

Samo da vas podsjetim da je na PZE 2022 sastav žirija u prosjeku bio dosta stariji nego na PZE 2025.

Doslo je vreme kad RTS treba da uvede kontrolu glasanja. Postoje nacini da se detektuju invalidni glasovi kao da li dolaze sa jedne lokacije (hotel npr), da li dolazi veliki broj glasova za pesmu neproporcionalno pregledima iste, itd; ili uvesti glasanje preko aplikacije kao Ukrajina; B&D i Princ glasanje ne sme vise da se ponovi.

Da je bio ziri koji je prvobitno planiran ishod bi verovatno bio dosta drugaciji, tako je sve ovo posledica trenutne situacije. I ako se ne smire strasti verovatno nas ocekuje isti scenario i sledece godine. Ali nadajmo se najboljem

Doslo je vreme kad RTS treba da uvede kontrolu glasanja. Postoje nacini da se detektuju invalidni glasovi kao da li dolaze sa jedne lokacije (hotel npr), da li dolazi veliki broj glasova za pesmu neproporcionalno pregledima iste, itd; ili uvesti glasanje preko aplikacije kao Ukrajina; B&D i Princ glasanje ne sme vise da se ponovi.
Samo je potrebno ograničiti na recimo maksimano 5 poruka sa jednog broja telefona. Pa da vidiš hoće li onda kupovati tolike kartice. A sve i da ih kupe ne mogu toliko brzo da stignu da ih menjaju, a vreme za glasanje curi... 😁

Opet su „srbendama” gejevi krivi za sve 🙄
Jer pederi su upropastilu Princevu prelepu pesmu sa svojim plesom i zato nismo prosli… Ja ne mogu vise da shvatim mentalnost nasih ljudi, kako im ne dosadi vise…

Back