Možda me pomeša sa Bebi Dol pa joj ode na gajbu.Uskoro instagram post o eminentnom forumašu "Bebi" koji je naziva zlom?![]()
Možda me pomeša sa Bebi Dol pa joj ode na gajbu.Uskoro instagram post o eminentnom forumašu "Bebi" koji je naziva zlom?![]()
Pa stavi profilnu Babe Dol, tako si sigurniji.Možda me pomeša sa Bebi Dol pa joj ode na gajbu.
Evo rešeno.Pa stavi profilnu Babe Dol, tako si sigurniji.![]()
Ja sam Bebi ali nisam Dol, a žena sa slike je bila pokojna Lilibet Druga. xDA ja sam bila ubegjena da je ono bila Bebi Doli![]()
![]()
![]()
Gostovanje za kraj. Imalo se šta čuti kako od Lavine, tako i kostimografa Diamana. U sredini su bile Duška i Soldatovićka.
Zamalo da ne nastupe u PF. Umorni i razočarani domaćinom. A mi ponosni na njih.
Nema veze nama je bilo lepoKako je žiri ocenio Srbiju u finalu:
Albanija: 23. mesto
Jermenija: 23. mesto
Australija: 17. mesto
Austrija: 24. mesto
Azerbajdžan: 3. mesto (8p)
Belgija: 21. mesto
Bugarska: 22. mesto
Hrvatska: 1. mesto (12p)
Kipar: 23. mesto
Češka: 11. mesto
Danska: 24. mesto
Estonija: 25. mesto
Finska: 19. mesto
Francuska: 10. mesto (1p)
Gruzija: 25. mesto
Nemačka: 20. mesto
Grčka: 6. mesto (5p)
Izrael: 22. mesto
Italija: 24. mesto
Letonija: 18. mesto
Litvanija: 19. mesto
Luksemburg: 21. mesto
Malta: 14. mesto
Moldavija 20. mesto
Crna Gora: 1. mesto (12p)
Norveška: 22. mesto
Poljska: 20. mesto
Portugal: 13. mesto
Rumunija: 16. mesto
San Marino: 19. mesto
Švedska: 21. mesto
Švajcarska: 22. mesto
Ukrajina: 23. mesto
UK: 23. mesto
Čak pet poslednjih mesta
Ono što mi je drago da smo mi u finalu zauzeli 13. mesto na teleglasanju, sa gotovo minimalnom podrškom dijaspore. Mislim da je to napredak.
Žiri glasanje mora da se još rekonstruiše, oni se ponašaju i glasaju kao da je ESC talent show, a ne najveće muzičko takmičenje u Evropi (a verovatno i u svetu). Unikatnost i posebnost uopšte ne cene (a trebalo bi).
Što se tiče komšijskog glasanja, verujem da će nas potencijalno žiriji iz CG i Hr sledeće godine spustiti (možda i ostaviti bez poena). Hrvatska je već jednom to uradila (2018) i to nakon što smo mi (naš žiri) dao njima 0 godinu dana pre. Ako budemo imali neku borderline pesmu, to može i da nam se obije o glavu i ispadnemo za par poena (poput Tijane Bogićević), tako da birajmo pametno.
Nismo dovoljno fancy za njih.Samo kod ceskog zirija zamalo u 10 (11.mjesto) i 13. kod Portugala.
Ostalo daleko ispod.
Ovo je JEZIVO. Previše jezivo.Gostovanje za kraj. Imalo se šta čuti kako od Lavine, tako i kostimografa Diamana. U sredini su bile Duška i Soldatovićka.
Zamalo da ne nastupe u PF. Umorni i razočarani domaćinom. A mi ponosni na njih.
Il ako ti je ko Dari nastup radio Hans zimer scenografije horor ...Ono što sam ja zaključio iz ovog intervjua je da dođe jedna Srbija (a verovatno još mnoge države) sa rediteljem i traži neke stvari i onu kažu ne može, ali zato ako neka država koja ima reputaciju ili unajmi neko popularno i skupo ime da im radi nastup tada može close up kadar i sva tri minuta i ne mora da se prikazuje grandiozna bina i arena.
Strasno.Kao neki linc,dolazis iz zemlje treceg sveta i sorry ne zanima nas vas plast.Nek pocrkaju.Ovo je JEZIVO. Previše jezivo.
Dabogda propali.