Zvezde Forum Song Contest-a

Malopre sam na radiju čuo meni dosta upečatljivu i prepoznatljivu FSC pesmu: O Đađa, na-na-na Đađa, Đađa... deca! :LOL: Bio sam ubeđen da je ona bila sa afričkog FSC-a, ali sad zapravo vidim da je sa onog muško-ženskog koji je organizovao Stole i poslao ju je Micky.

Bio sam danas u Jugotonu u Beogradu na druženju sa hrvatskom kantautorkom Lu Jakelić, čiju pesmu "Zidovi" je slao @Leo Cezar na FSC, kao i @MarkoH njeno izvođenje pesme "Prozor prema zalazu" Đanija Maršana. Ovom prilikom je otpevala uživo tri pesme - "Zidovi", "Kuća" i "Dužna sam ti barem ovu pjesmu" sa svog drugog albuma "Šesto čulo", a potom je potpisivala CD-ove i slikala se sa prisutnima. Najavila je uskoro nastup u beogradskom Zappa baru.

Lu5.jpg

Lu4.jpg
Lu3.jpg
Lu2.jpgLu1.jpgLu6.jpg

VIDEO

Malopre sam na radiju čuo meni dosta upečatljivu i prepoznatljivu FSC pesmu: O Đađa, na-na-na Đađa, Đađa... deca! :LOL: Bio sam ubeđen da je ona bila sa afričkog FSC-a, ali sad zapravo vidim da je sa onog muško-ženskog koji je organizovao Stole i poslao ju je Micky.

Hehe da, obozavam Djaju 🤗
Inace ima ona ovu pesmu takodje u duetu sa Malumom 😊

Bio sam danas u Jugotonu u Beogradu na druženju sa hrvatskom kantautorkom Lu Jakelić, čiju pesmu "Zidovi" je slao @Leo Cezar na FSC, kao i @MarkoH njeno izvođenje pesme "Prozor prema zalazu" Đanija Maršana. Ovom prilikom je otpevala uživo tri pesme - "Zidovi", "Kuća" i "Dužna sam ti barem ovu pjesmu" sa svog drugog albuma "Šesto čulo", a potom je potpisivala CD-ove i slikala se sa prisutnima. Najavila je uskoro nastup u beogradskom Zappa baru.

View attachment 5498

View attachment 5499
View attachment 5500
View attachment 5501View attachment 5502View attachment 5497

VIDEO

Talentirana kantautorica. :D

Najsjajnija zvezda FSC-a - Slušamo FSC - je ove godine ušla u 4. godinu svog postojanja. Vreme leti, a Stole i ja smo odlučili da osvežimo vizuelni identitet ovog omiljenog i kontraverznog FSC događaja. :D

XCGTcRv.png

qUX1pBG.png

Vec ima toliko godina. Lepo.
Svidja mi se logo, ali mi se za nijansu vise svidja prosli.

Inspirisan lepim pesmama koje MilanB salje u poslednje vreme, a prolaze lose na FSC, napravio sam "The Best of MilanB". Hteo sam da rangiram, ali mi je zaista tesko, pa sam napravio TOP 10; 11-20; 21-25. Ovo su po meni 25 najboljih pesama (sve su mi odlicne). Obuhvacen je period od 189. do 240.

TOP 10
194. FSC Dimitar Andonovski - Ako me boli
208. FSC Vanja Mijatović - Nije ljubav to
210. FSC Jovana Nikolić - S mesta se pomeri
222. FSC Alison Krauss - I Never Cared For You
226. FSC Nargiz - Ya budu vsegda s toboy
230. FSC Snežana Kopunović - Da li osećaš
232. FSC Mariza-Mãe
237. FSC Erke Esmahan - 1001 kun
239. FSC Arame - Ti moya
240. FSC Sevak Khanagyan feat. Gaya Arzumanyan - Ayai Erkir Artsakh
11-20

191. FSC Kendji Girac - Tiago
197. FSC Joel Santos - Al Diablo
201. FSC Pasha Parfeni - Imi pare rau
211. FSC Iuliana Beregoi - Dincolo de zgarie nori
212. FSC Datuna Mgeladze - Shemodgomis potlebi
213. FSC Kutbolsun Jeenbaev – Ayluu kech
214. FSC Amberian Dawn - The Court of Mirror Hall
216. FSC Sogdiana - Ya vybirayu tebya
225. FSC Kejsi Tola - Me ke mua
234. FSC Ana Bekuta - S tobom bar znam gde je dno
21-25

198. FSC Feride & Hakan - Gizli Ask
202. FSC Skillet - Sick Of It
207. FSC Marta Savić - Erotica
224. FSC Petra - Sunt bine
229. FSC Hyolyn feat. Lee Young Ji - Waka Boom

Ja se sećam, dabome. Bože kako sam pukao tada sa tim, a sa njegovom drugom pesmom završio u TOP 5.

Back