Zvezde Forum Song Contest-a

Što se mene tiče, onda može tako. Sad jedino ne znam da li da novajlije biraju između pesama samo jednog forumaša (i na neki način tako odamo počast njihovom učešću) ili da im se daju odrešene ruke da biraju između svih pesama za koje znamo da ih nisu poslali forumaši koji su trenutno prisutni?

Verovatno ovo drugo da bi imali veci i slobodniji izbor

Podrzavam arhivsko FSC takmicenje. Jeste da sam za 10 pesama, ali moze i 5. Ukljucio bih samo pesme sa starog foruma da se zaokruzi jedna celina.
Ovo takmicenje treba da traje mesecima, kao sto Petar pise.

A za nove forumase i stare forumase koji nisu tu, ne znam kako bi to izgledalo. Deluje mi nekako komplikovano.

Pravo je vreme da se podsetimo ovog letnjeg bisera sa poslednjeg izdanja 2022.

Žao mi je što nisam bio u istom pf sa @Majsta94 , sigurno bi bila top 3 na mojoj listi (a zapravo je daleko od nečeg što obično slušam). 😌

Last edited:
Što se mene tiče, onda može tako. Sad jedino ne znam da li da novajlije biraju između pesama samo jednog forumaša (i na neki način tako odamo počast njihovom učešću) ili da im se daju odrešene ruke da biraju između svih pesama za koje znamo da ih nisu poslali forumaši koji su trenutno prisutni?

I kad krećemo sa ovim i ko organizuje?

Nemam ništa protiv da Stole organizuje, ako to još uvek želi. Samo ne znam da li bi bilo možda previše u ovom trenutku, s obzirom na to da ima već regularno izdanje u toku.

Ako je neko drugi slobodan slobodno moze da preuzme, ako nema ko onda mozda bolje kada se zavrsi regularni fsc.

Pa možda bih mogao ja to da preuzmem, ali treba da znam kako bi to funcionisalo. Jer ako dobro shvatam, to bi moglo da traje dosta dugo, prvo dok od 5 predloga se izabere jedan za svakog forumaša, pa onda i biranje najbolje pesme.

Da, tako bi trebalo. Mada je, Stole čini mi se, predložio da idu po dva forumaša u isto vreme.

Pa da, glasanje za dva forumaša nekoliko dana, pa onda sledećih dva nekoliko dana i tako dok ne izaberemo za sve po jednu pesmu. A nakon toga finalno glasanje.
To bi moglo da traje nekoliko meseci.

Pa realno, ako idu dva forumaša odjednom, to je 10 pjesama, zar ne bi bilo dosta dan-dva za glasanje i onda sljedeći par? Tim više što dosta tih pjesama ionako znamo

Joj ako krenete abecedno da prozivate forumaše moram da požurim sa spiskom. :LOL:

Back