Zvezde Forum Song Contest-a

To sam i ja pomislio. 😅 Ali ni ovo nije klasično takmičenje.

Dobro, zavisi i od ugla i načina na koji se sama igra posmatra. Nekome će i ovo biti takmičarskog karaktera, a neko će je videti kao način da se oda počast pesmama (ili barem delu) koje su se takmičile na FSC-u u okviru starog foruma. :D Zato i kažem, kako se odluči.

Onda ostaje jedino nedoumica da li da se novi forumaši takmiče ili ne?

Sve ostalo možemo u hodu da planiramo.

Ja se lično ne bih takmičio pošto je ipak omaž starijim forumašima, a i takođe sumnjam da iko od nas novih ima vremena da prodefiluje kroz sve te pesme, dok stariji već većinu njih znaju od ranije i imaju znatno lakši zadatak.

Svakako potrudiću se da ispratim kasnije faze kada se profiltriraju "bolje" pesme

Isto, nema mi smisla da izdvajam nečije pesme na osnovu svog ukusa, pošto verujem da za većinu postoji neki razlog zašto je tada baš ta odabrana. Ukoliko budemo imali mogućnost da glasamo u svima fazama - super, tu sam.

Pa onda bolje da se ne takmiče..Ili eventualno da se ostavi na njima da odluče ko želi da iskoristi ovo što je predloženo. :) Ali, svakako bih im dala pravo glasa u oba dela (i kod biranja pojedinačno pesama za forumaše i u finalnom delu). :)

Znači mogu i pesme koje nisu prošle u finale?
Ok, ima tu dosta pesama što bih ponovo da prezentujem.
A i voleo bih da novi forumaši imaju puno pravo glasa kao mi kad već nemaju mogućnost da se takmiče zajedno sa nama.

Slazem se, bilo bi lepo i da novi forumasi ucestvuju u glasanju nominovanih pesama.

Onda smo sve definisali. Vreme je da mi se udeli ključ za otvaranje teme, pa da polako počinjemo.

Kako sam i mislila, malo mi pet mesta..:unsure::ROFLMAO: Ima dobro da se namučim oko izbora, iako su mi, za divno čudo, više pesama koje sam uzela u uži izbor bile u finalu (iskreno, mislila sam da je obrnuto).

Ja imam tri pesme koje sigurno zelim i nekih 7-8 od kojih treba odabrati samo dve 😔

S obzirom da imam previše opcija pošto mogu i pesme koje nisu ušle u finale odlučio sam da napravim podelu na periode. Učestvovao sam na FSC-u 2017, 2018, 2019, 2020, tako da ću imati za svaku godinu po jednu pesmu i još jednu ću naknadno odlučiti da se žanrovski ili jezički razlikuje od ostalih.

A stvarno je trebalo po 10 pesama, 5 je baš premalo 😔😔😔 Uostalom, koliko je nas sa starog foruma trenutno aktivno što se tiče FSC-a, oko 30-ak, možda i manje.. Nije to mnogo pesama kada se gleda generalno...

300 pesama nije mnogo?
Jeste komplikovano izabrati samo 5, ali na kraju u svakom slučaju ostaje samo 1 koja ide u finale.

Back