Zvezde Forum Song Contest-a

Ma znam, samo me ljuti to kod ovog novog foruma, da ne možemo normalno kao ljudi otvorit temu xD

Može preko ankete, ali onda jedino Milan može da postavlja predloge ili mislim da ću morati ipak ja da izigravam pomoćnika.:D
A i to oko rezultata bi moglo biti problematično. Realnije je 5-1 (ili neki drugi način) na pp.

Molim vas bez anketa, tema ce bas lose izgledati tako.

Meni se kod anketa jedino ne dopada to što ćete znati pobednika po isteku vremena. A ja bih želeo da to držim u tajnosti i da saznate koje su pesme izabrane tek kada budem predstavljao banere za ceremoniju finala.

Meni je mnogo bolja opcija da saljemo pp sa poenima 5-1

Ja sam to isto rekla, ali čini se da se veliki broj ne slaže samnom. :D

Mene je sad to zbunilo jer se spominjala mogućnost ankete, što samim time znači da glasa ko oće i kad oće, što mi je onako...

Kako je na kraju uređeno oko (ne)obveze glasanja? Mislim da je najviše fer da svi koji se takmiče sa svojim prijedlozima moraju glasati za sve ostale prijedloge svih forumaša, a ne za nekog da, za nekog ne

Slazem se

Ja sam konkretno pominjao da s obzirom da se ne šalju glasovi za sve pesme odjednom, nego za dva po dva učesnika, može da bude komplikovano da forsiramo sve učesnike da glasaju u svakom krugu. Neko možda neće biti dostupan par dana i preskočiće jedan krug glasanja... Šta onda? Da ga diskvalifikujemo?

Ali isto tako, ne bih dozvolio da se u okviru istog kruga glasa za jednog forumaša, a drugog ne. Ili glasaš za oba u istom krug ili ne glasaš ni za jednog.

Back