Pokahontas
Ekspert
Ja joj dao 4 ili 5 poena, a u retrospekciji bi dobila verovatno 12Do sad ove godine jedina moja 12ica iz polufinala koja je ispala, predobra pesma.
Aged like fine wine
Ja joj dao 4 ili 5 poena, a u retrospekciji bi dobila verovatno 12Do sad ove godine jedina moja 12ica iz polufinala koja je ispala, predobra pesma.
Greška je verovatno kod Kušija jer piše "(pf)". Sećam se dobro pesme da je on bio u finalu. A vidim i da je obojen plavom bojom.Pregled dosadašnje sezone. Not great, not terrible. Ali ne mogu da pređem preko toga da su mi jedina dva ispadanja bila sa rokom lol
View attachment 9908
A i ovo 5 u finalu je zato što nisi prošao bar 2x kad sam ti dao 12 u polufinaluView attachment 9976
Dobijeni poeni za Pokyja od 234. do 248. FSC/a
prvi blok: polufinala
drugi blok: finala
skupa: ukupan broj datih poena
prosek: prosečan broj datih poena
br puta: broj puta kada sam dobio poene od datog takmičara
ljubi vas pleme Pohatan <3 @cinque @Endrega @Majsta94 @MilanB
Ovo govori u prilog mojoj teoriji da su nick-cg, marco8 i lilmonster bili jedna osoba.
Bože, isto sve, i baš Autumn!!!1Ne znam u kojoj sam temi napisao da su mi tvoje pesme oblikovale ukus i da danas zahvaljujući tebi uživam u tom nekom mračnom sintpopu. Autumn od Huntar-a je bila prekretnica.![]()
Nakon toliko godina, vise ne zivis u zabludi.I prvi post demanti moje teorije! Dobrodošao![]()
Pretraživao sam oko nekih pjesama i izvođača koji su bili na FSC-u nekad, pa kopao po forumu. A kad vidjeh ovaj post, morao sam napraviti nalog da odgovorimPozdrav ekipi!
![]()