Zvezde Forum Song Contest-a

Drago mi je da jesam. Bože ne sećam se ni kako sam glasao. :ROFLMAO:

Pokahontas - moj naslednik..🥹 Nemoj nikad dozvoliti da se FSC vatra ugasi! Predajem ti krunu kao Ceca Prijovićki. 👑

Hahaha, to je bilo na nekoj Ivaninoj temi, pesme od tri minuta. :ROFLMAO:
Na SSC mislim da nije bila. :D

104. FSC, tema koju je Niko želeo da se ponovi.
Ja i danas ne znam šta ti bi da to pošalješ..:ROFLMAO::ROFLMAO:

Da, mnogo je bolja A tebi, tebi smeta moja kosa crna, manja sam ti od makovog zrna...
Sa vudu magijom u spotu 🧙‍♀️

Evo i ispravljenog klipa sa pesmama koje je Bebi slao ove godine. Ne znam šta mi je bilo da ga kačim u temi aktuelnog FSC-a. Možda jer je Bebi aktuelni pobednik, ali u pravu je Ivana, pre je za ovu temu:

Šta reći što već nije rečeno? Lepota forumskog života, hvala Boxy na lepom iznenađenju. ❤️

Lepo je ovo, ja ću možda da napravim nešto tako kada budem imao živaca i sredstava za rad (internet) pa da se prisetim šta sam slao sve.

Evo i ispravljenog klipa sa pesmama koje je Bebi slao ove godine. Ne znam šta mi je bilo da ga kačim u temi aktuelnog FSC-a. Možda jer je Bebi aktuelni pobednik, ali u pravu je Ivana, pre je za ovu temu:

Naglasite Maloj (zabunjenici) da se za pesme sa Bebijeve kompilacije NE glasa na aktuelnom izdanju 😅

Bolje da ste meni napravili recap svih mojih pjesama ove godine u cast mog odlaska

Back