Zvezde Forum Song Contest-a

Lepo je što vidim da ima ljudi koji je vole, ali to mi je jedan od najgorih plasmana u istoriji takmičenja. 😂 Skroz pogrešno pf za tu pesmu.

Šteta, ali mislim da je stvar u konkurenciji. Ubeđen sam da bi u nekoj slabijoj bila u top 10. Mislim da je od mene bilo poena, sitnijih doduše, a da je ocenjujem sada, bilo bi znatno više.

Zavisi i od konkurencije, a i od forumaša koji ti zapadnu u polufinalu. Zbog toga neke pesme jedva prođu u finale, a onda završe u top 5 (i obrnuto).

Evo par nebitnoća sa Svemirdna fsc sezone 2k23

WT - Dont pray for me (NQ)
8-pcFAJMm15R25jZE.png

FUNKY G - Šta ti mogu (nq)
8-xKMDirEswo6sKtT.png

Grupa autora - smtms good ppl do bad things (nq)
Screenshot_20231207_002359_Chrome.jpg

Vojko V - Mamasita (f)
8-3Z2xdrmbn7JxD1g.png

LP - Golden (nq)
OIG.jpeg

Cleo - žvalje od karmina (nq)
Screenshot_20231207_000740_Chrome.jpg

Podvlačimo crtu! :D Ako ništa drugo bar sam često bio u finalu + pobedio i bio 3. što se nije desilo u prošloj sezoni.

moNS5n2.png

A predstavnik Petarstana na Drugoj šansi biće...

Mauvais Oeil - Mektoub
5uGWI57.png

mauvais-oeil-mektoub.gif

Odličan izbor za Drugu šansu.

Jedino ulažem prigovor zbog pripisavanja Irine Rimes Rumuniji!

Samo i predstavnici za Drugu šansu treba da ostanu u tajnosti do samog predstavljanja. :unsure:

Ja sam bio ubeđen da smo birali i objavljivali javno. 😂

Pa kada smo znali sa kojom pesmom je Petar ušao u finale poslednjeg FSC-a zašto ne bi znali i pesmu za DŠ 🤣

Ja sam bio ubeđen da smo birali i objavljivali javno. 😂

Ne, možete eventualno da date naznaku više izvođača oko kojih se dvoumite (za to služi i postavljanje zbirnih lista), ali javno objavljivanje predstavnika je bilo koliko ja znam samo na regularnom 19. FSC-u, osim toga ne.

Back