Na kom mestu je Lena Meyer bila 13.aprila 2010.godine na bilo kojoj kladionici?

Bukvalno, ako žeiš sada ću ti naći vesti i kladionice i garantovano je Azerbejdžan 2011.godine na danasnji dan dakle u aprilu imao manju kvotu za pobedu i bio veći favorit od Lene 2010.godine, a inače obe pesme daj Bože da su imale kvote 25 za pobedu, tada je bilo jedno 10-15 većih favorita, bukvalno sa druge strane Loreen već danas ima kvotu 1,50 na pobedu a i 2012.godine u Bakuu je cak i u ovo vreme imala kvotu 1,50, cak mozda i 1,25 na pobedu

Baš sam pratio tu godinu 2010. , ali i 2011. i dobro se sećam da zaista ni po anketama niti po kladionicama niti po top listama na youtube nisu ni Azeri ni Lena bili favoriti, ok nekome su bili na 7. mestu nekome na 13. mestu, ali na 1. mestu ili nekom 4.mestu je jako retko bilo videti i jednu i drugu pesmu, bukvalno 2010.godine je Safura iz Azerbejdzana od pocetka bila veliki favoriti, u krugu favorita su još bili Danska,čini mi se još i Jermenija, Turska itd itd
2011. godine od početka još negde od februara-marta veliki favorit bio je onaj operski pevač iz Francuske, zatim Eric Saade iz Švedske, BIH, zatim još 5 ili 6 zemalja i tek onda Azerbejdzan na nekom 10.mestu cini mi se, mozda i nize..
Evo upravo sam našao neke vesti i kladionice 2010.godine, evo primera radi pošto ste se smejali za Češku, Lena Meyer je bila 7-8 mesto u ovo vreme kao i Češka sada, te dakle 2010.godine, bukvalno izmedju 15 i 25 je Lena Meyer imala kvotu, baš slično kao Češka.
Azerbejdzan tada bio sa kvotom 4,00 bas veliki favorit , zatim Izrael tek kvota 7, potom Danska i Norveska 8, a Jermenija kvota 12, Hrvati 6.mesto kvota 13, opa onda Lena i Grcka 7. i 8. mesto,eto vam..
Rumunija koja bila 3.mesto te godine ni u top 15 nije bila, dok Turska bila u ovo vreme 2010.godine, tek na 10.mestu, eto koliko su kladionice "uvek merodavne" haha
Hrvati ni finale cak nisu videli, a bili 5-6 favoriti za pobedu u Oslu..
Što se tiče 2011.godine, još gora situacija, verovali ili ne Azerbejdzan recimo 2010.godine bio jako ubedljiv prvi favorit, dok tada kada je pobedio, Azerbejdzan ni u top 10 nije bio početkom aprila 2011.godine..