Offtopic

Intelektualac dobrica retko moze da te otera u seksualnu submisivnost 🥲

Hahahaha, znao sam da ćete me zasuti lobanjama 🤣

Uvek sam bio protiv odrednice šta priliči muškarcima šta ženama. Tipa, podele kućnih poslova, da li priliči ženi da je alkoholisana, kako treba da se oblači, koliko partnera tokom svog života je poželjno da ima (čitaj veoma malo). Uglavnom sva ta pravila nameću sami muškarci, a one pristaju na taj obrazac - jer to tako treba.
Ne, to je samo nemogućnost da svoju individuu krojiš spram sebe umesto da se povinuješ.
Broj muskih partnera je na ovom forumu je od 0 do beskonacno, po mojoj skromnoj pretpostavci. Broj zenskih partnera je zanemarljiv. Znaci, fokus je na muskarcima.
S obzirom na broj komunikacija i veza, smatram da je moj broj partnera izuzetno prihvatljiv i kvalitetan. Nemam sta da dodam.
Instant veze su deo zivota, nekom su prioritet, nekom ne, zavisi od stava i pogleda na svet. Pozdravljam svako ispunjenje licnih zelja i potreba.

@Mala
Uostalom, tvoja stvar je koliko ćeš partnera u životu izmenjati i nije ničije pravo da ti daje bilo kakvu osudu, pogotovo ne muškarac koji isto to radi. Danas jer su instant odnosi češći jer na putu pronalaska idealnog partnera nailazimo na pogrešne. Smatram da tako učimo o sebi da shvatimo šta je to što nama odgovara.

@Bebi Slazem se sa tobom u potpunosti.
Niko mi nista nije ni rekao, sama sam zelela da to napisem, jer kako god nesto kazes ili napises, ostanes nedorecen/a.

Back