Pa retko. Za mnoge cure ti intelektualci dobrice se zovu "strebercine".
Ili dobra prilika za udaju![]()
Pa retko. Za mnoge cure ti intelektualci dobrice se zovu "strebercine".
Broj muskih partnera je na ovom forumu je od 0 do beskonacno, po mojoj skromnoj pretpostavci. Broj zenskih partnera je zanemarljiv. Znaci, fokus je na muskarcima.Uvek sam bio protiv odrednice šta priliči muškarcima šta ženama. Tipa, podele kućnih poslova, da li priliči ženi da je alkoholisana, kako treba da se oblači, koliko partnera tokom svog života je poželjno da ima (čitaj veoma malo). Uglavnom sva ta pravila nameću sami muškarci, a one pristaju na taj obrazac - jer to tako treba.
Ne, to je samo nemogućnost da svoju individuu krojiš spram sebe umesto da se povinuješ.
Znaci to vazi i kod cura izgleda... Mada nisam iznenadjen. Znaju ljudi da budu probirljivi generalno.Zanimljivo je da među "štreberčinama", imam tri drugarice koje su ostale same.
Evo liste svih koji imaju 4 ili više.@Miloš daj nam statistiku za lobanje, sad sam već zabrinut da sam ušao u top 5![]()
ma greška je u sistemu, umesto 259 imaš 9 lobanjaJa želim da sam na mestu gde je sparkle, a ne da se borim sa Mrmoslavijom![]()