Istina, ali svako u skladu sa svojim mogućnostima. Kad sam zarađivao manje išao sam na izlete, kad sam počeo da zarađujem više išao sam dalje i duže i tako.Jasno, ali putovanja nisu uopšte mala stavka, osim ako je reč o jednodnevnom izletu. Čak i kada odeš na turu u ne tako udaljene zemlje, na 2 ili 3 noći, za koje je aranžman recimo 130 evra, kada dodaš fakultativne izlete koje uglavnom ne treba zaobići, i džeparac da nešto kupiš, pojedeš (osim ako se npr. u Italiji ne zadovoljavaš jednim kroasanom i sokićem/kafom za doručak), bez bar 300-400 evra bolje se ne upućivati na to putešestvije. Ako ideš avionom, svakako znači kada se nađe povoljniji let, ali opet otići u Rim na vikend se svede na tako neku cifru. Francuska bude i skuplja... I tako, ako neko radi za 500 evra, sumu za putovanje ipak mora da skuplja više meseci.
Ne bas sve, moji roditelji to OBAVEZNO govore da bih imao za ne daj Boze.Na putovanja treba potrošiti sve pare definitivno.
Ko je ova u plavom? Slađa Đogani ili ona Olivera ''Crni labud'' Aranđelović?Morao sam danas preslusati ponovo ovaj CD, jer sam ga kupio na danasnji dan pre tacno 20 godina na Vlasotinackom vasaru, jos je bio original... Eh, kako je to bilo lepo vreme...
![]()
Nabrojani su gore..Ko je ova u plavom? Slađa Đogani ili ona Olivera ''Crni labud'' Aranđelović?
Karolina GocevaKo je ova u plavom? Slađa Đogani ili ona Olivera ''Crni labud'' Aranđelović?
To po redosledu pesama su nabrojaniNabrojani su gore..