@Leo Cezar , pomagaj!Osećam da ova temperatura nikad neće spasti! Imao sam još jedan blok spavanja i preznojavanja, al i dalje ništa.
Th. Mala 500 mg 1x1 + Probiotic caps 1x1 3 danaOsećam da ova temperatura nikad neće spasti! Imao sam još jedan blok spavanja i preznojavanja, al i dalje ništa.
Th. FSC Slušajmou 1x nedeljno do poboljšanja uz svakodnevno čitanje spama po forumu.Danas sam nešto baš onako smlaćen i neraspoložen, opet negativne meteoropatske reakcije.
Dobrodošao u svet odraslih!Danas prvi put posle 12 godina ne idem u skolu, osecam se staro lol
Mozda je koronaStigao treći dan, temperatura ne odlazi. Užasno me smara ovo stanje, možda je to bilo zabavno kao klinac pa da ne ideš u školu. Ovako me frustrira da ceo dan ne mogu da budem funkcionalan.
Neki turski soj sam doneo jel.Mozda je korona![]()
Aw, Anhel napokon više nije najmlađi forumaš!Danas prvi put posle 12 godina ne idem u skolu, osecam se staro lol
Ja sam mislio da sam ja do skora lolAw, Anhel napokon više nije najmlađi forumaš!
22, al mi izgledalo da svi imaju po bar 44Izvinite, da li je preintimno pitanje koliko Vi imate godina?![]()