Kako se danas osećate?

Osećam da ova temperatura nikad neće spasti! Imao sam još jedan blok spavanja i preznojavanja, al i dalje ništa.

Nemam ni ja problem sa familijom, cak mi je drago kada mozemo da se sretnemo i ispricamo, mada mi niko nije postavljao nikada neka skatljiva pitanja, ali svakako sam misljenja da sa familijom se najbolje ispadne samo na fotkama 🤭

Čim sam video ovoliko ispisanih stranica, znao sam da se nešto dešava. :D Šalu na stranu, iako ne znam u čemu je stvar između Stoleta i Lignje, nekako sam baš frapiran činjenicom da je došlo da faze da se preti policijom. o_O Kako god, nadam se da su se strasti smirile.

Danas sam nešto baš onako smlaćen i neraspoložen, opet negativne meteoropatske reakcije.

Stigao treći dan, temperatura ne odlazi. Užasno me smara ovo stanje, možda je to bilo zabavno kao klinac pa da ne ideš u školu. Ovako me frustrira da ceo dan ne mogu da budem funkcionalan.

Stigao treći dan, temperatura ne odlazi. Užasno me smara ovo stanje, možda je to bilo zabavno kao klinac pa da ne ideš u školu. Ovako me frustrira da ceo dan ne mogu da budem funkcionalan.
Mozda je korona 😉

Ne pratim te sojeve, ali rece mi koleginica da postoji u Grckoj i Turskoj neki novi soj, pa ko zna 🤪

Back