Legalno je.20 godina tho.
![]()
Legalno je.20 godina tho.
![]()
To mozda potenciraju analni stanari(novinari) zapadnjackih zemalja…ona je jedna pre svega gospodjetina u javnosti i na samim konferencijama.Zato što dosta govori o osobi kada otvoreno podržava ljude koji decenijama uništavaju svoj narod, likvidiranju i muče političke protivnike i aktivno učestvuju u genocidu drugog naroda.
Šta znači ovaj izraz?To mozda potenciraju analni stanari(novinari)
U Americi si za neke stvari punoletan tek sa 21.Legalno je.
NeJJ da igra danas, u ovoj konkurenciji imala bi jedno 10tak grand slemova. Ona je u onakvoj konkurenciji bila number 1 na svetu, svaka cast. Uvek sam Jelenu vise voleo od Ane, bila je mnogo srcanija, a Ana hladnija.
Legalno ali da li i etičkiLegalno je.
Legalno ali da li i etički
Takođe, ne znam koje si godište, ali ja ne mogu da zamislim da imam bilo šta zajedničko sa nekim ko ima 20 godina![]()
Šta bi rekao, koje sam godište?
A što se tiče etike, hmm, mislim da svako od nas može da se pronađe s nekim ko nam je kompatibilan po karakteru gde godine ne moraju da budu bitne.
Jel tako @Mrm ?
Pa jesu nezreli. Ima tu kompleksnijih radnji, al ta tema jeste više za ponedeljak i za LjNP temu.To each their own, ali ne znam. Iz mog iskustva, muškarci od 20 godina su nezreli dečaci, a momci koji jure znatno mlađe partnere obično to rade jer ih iz nekog razloga ne žele ljudi njihovih godinaOpet, svačije okolnosti su drugačije, ali svakako govorim generalno.
A i nije baš za ovu temu, osećam kako Miloš već ključa jer smo se dotakli ljubavnih rasprava u teniskoj temi.