Tenis

Zato što dosta govori o osobi kada otvoreno podržava ljude koji decenijama uništavaju svoj narod, likvidiranju i muče političke protivnike i aktivno učestvuju u genocidu drugog naroda.
To mozda potenciraju analni stanari(novinari) zapadnjackih zemalja…ona je jedna pre svega gospodjetina u javnosti i na samim konferencijama.

Legalno je.
U Americi si za neke stvari punoletan tek sa 21. 😁
Aaa, legalno je. Sa 18 može da se ženi.
Simpatičan komša.

Izraz je možda za one koji se stalno uvlače nekom (figurativno), pretpostavljam. 🙄

Last edited:
JJ da igra danas, u ovoj konkurenciji imala bi jedno 10tak grand slemova. Ona je u onakvoj konkurenciji bila number 1 na svetu, svaka cast. Uvek sam Jelenu vise voleo od Ane, bila je mnogo srcanija, a Ana hladnija.
Ne 💀

Jelena je bila odlična teniserka, ali ni u jednoj eri ne bi stigla ni blizu 10 Slemova. Pa u celoj istoriji tenisa je samo 7 teniserki osvojilo 10+ Slemova (od toga je Helen Vils igrala 1920-ih). Ona jednostavno nije ni približno taj kapacitet.

Pravi primer je Rolan Garos 2010. kada je bila u dobroj formi i imala kao preostale protivnice Stosur u polufinalu i Skijavone u finalu, pa je izgubila od Samante 6-1 6-2.

Možda bi uspela da uzme 1, eventualno 2 u ovoj eri ali bi i dalje imala iste mentalne kikseve i slabosti u igri kao i tad.

Legalno je.
Legalno ali da li i etički 🤔

Takođe, ne znam koje si godište, ali ja ne mogu da zamislim da imam bilo šta zajedničko sa nekim ko ima 20 godina, a nemam baš toliko više od Šeltona 😂

Niko ne može biti veći tenk na terenu kao Serena Vilijams.

Venus pre svega, kao osoba. Kod Serene ce uvek ono”ljakse” da dominira u odnosu na rezultate.

Legalno ali da li i etički 🤔

Takođe, ne znam koje si godište, ali ja ne mogu da zamislim da imam bilo šta zajedničko sa nekim ko ima 20 godina 😂

Šta bi rekao, koje sam godište? :D
A što se tiče etike, hmm, mislim da svako od nas može da se pronađe s nekim ko nam je kompatibilan po karakteru gde godine ne moraju da budu bitne.
Jel tako @Mrm ?

• Love
Reactions: Mrm
Šta bi rekao, koje sam godište? :D
A što se tiče etike, hmm, mislim da svako od nas može da se pronađe s nekim ko nam je kompatibilan po karakteru gde godine ne moraju da budu bitne.
Jel tako @Mrm ?

To each their own, ali ne znam. Iz mog iskustva, muškarci od 20 godina su nezreli dečaci, a momci koji jure znatno mlađe partnere obično to rade jer ih iz nekog razloga ne žele ljudi njihovih godina 😂 Opet, svačije okolnosti su drugačije, ali svakako govorim generalno.

A i nije baš za ovu temu, osećam kako Miloš već ključa jer smo se dotakli ljubavnih rasprava u teniskoj temi.

Mislim da vise kljuca zbog toga kako si zapoceo post.

To each their own, ali ne znam. Iz mog iskustva, muškarci od 20 godina su nezreli dečaci, a momci koji jure znatno mlađe partnere obično to rade jer ih iz nekog razloga ne žele ljudi njihovih godina 😂 Opet, svačije okolnosti su drugačije, ali svakako govorim generalno.

A i nije baš za ovu temu, osećam kako Miloš već ključa jer smo se dotakli ljubavnih rasprava u teniskoj temi.
Pa jesu nezreli. Ima tu kompleksnijih radnji, al ta tema jeste više za ponedeljak i za LjNP temu. 😂

Ahhh, bila sam kao klinka (kraj 8.raz.) zaljubljena u jednog lokalnog tenisera, a mojoj sreći nije bilo kraja kada sam na jesen videla da idemo u istu srednju školu, ista smena, i da je godinu dana stariji. 😍
Od tada datira moja ljubav prema belom sportu. ❤

Medvedev osvojio prvi set protiv Alkaraza, u taj-brejku dobio 7:3. Dobro igraju, napeto i neizvesno iz poena u poen.

Medvedev fenomenalno igra. US Open mu prija i skoro svake godine igra fenomenalan tenis na ovom turniru. Podigao je nivo igre za Alkaraza i za sada grabi ka 2-0 u setovima.

Što se tiče Sabalenke, znam da je mnogima antipatična ali devojka je apsolutno zaslužila da bude tu gde jeste svojom igrom. Politiku skroz u stranu kad je reč o igri i samom tenisu. Ove sezone je ubedljivo najbolja!

Medvedev pobedio sa 3:1, i u finalu igra sa Noletom.

Zanimljivo, Rus i Beloruskinja u finalu US opena. :)

Meni je Sabalenka najdraža od teniserki i nadam se da osvaja.

Isto tako mi je drago što je Medvedev u finalu, ali nadam se da mu Đovak vraća za ono finale 2021.

Tako da, aj' 🇧🇾 i 🇷🇸

Jedva cekam finale Nole i Mede dva najdraza tenisu a sto ti ce zenskog najdrza ikada Maria Sharapova .

Back