Offtopic

Prica je počela od toga da Ceca ne moze da propadne i da jedino moze da bude nova Dragana Mirkovic i zivi od stare slave ako novi album flopne

A sad sta je tu Milosa toliko potreslo ne znam a I ne zanima me.
Nije me ništa potreslo. Tvoje postove ionako uglavnom ne smatram ozbiljnim. Imaš svoj virtuelni muzej u koji smeštaš pojedine muzičke zvezde, ne zalazim u njega, a oni svakako nisu za muzej sve dok su živi i relevantni. A i da flopne Cecin album, svakako će se neke njene pesme i dalje slušati, mada ne može biti nova Dragana ni u kom smislu, jedino da padne na neko niže mesto (kad smo kod tria - 1. Brena, 2. Dragana, 3. Ceca).

Je l' može neko objašnjenje kako je Dragana veća zvezda od Cece? Ozbiljno pitam, bez sarkazma i malicioznih namera.

Ceca je neprikosnovena bila bar za sada. Ne znam koliko tacno ima albuma jedno 15 sigirno a nijedan nije bio flop. Cak i Ljubav zivi koji je kao najslabije prosao ima hitove.

Videcemo sta sprema za sledecu godinu.

Ali eto nije ni Karla imala flop album pa flopnula. Nije ni Severina pa sad flopnula. Nikad nista nije sigirno.

Dragana kad joj neka Albanka sa Kosova obradi O o da baš tebe volim ja .. neka se javi..

Iskreno vise me zanima drugi deo sezone I sta ce uraditi nakon Dajanine smrti i kako planiraju da završe seriju.

Do 2005. godine idu sigirno

Nekako mi je brzo došla ova sezona. Inače omikron ima tema za Serije čini mi se. Ništa zlonamerno.

Iskreno vise me zanima drugi deo sezone I sta ce uraditi nakon Dajanine smrti i kako planiraju da završe seriju.
Venčali se Čarls i Kamila i tako ljubav živi iznad zakona Krune. :LOL: Očekujem smoran limunada kraj. Bolje da nastave do smrti, da vidimo kako Megan ima problema da neutrališe svoj narcisoidni poremećaj ličnosti.:LOL:

Je l' može neko objašnjenje kako je Dragana veća zvezda od Cece? Ozbiljno pitam, bez sarkazma i malicioznih namera.
Više sam napisao rang listu po mom ukusu, mada nije daleko ni od činjenice. Nisi se rodio dok je Dragana bila daleko iznad Cece po popularnosti, posle se neko vreme izolovala, ili bolje reći sklonila sa scene dok su odluke donosili ljudi sa one strane zakona bliski Ceci, a što je uticalo i na saradnju Dragane sa određenim autorima na više godina (čitaj - sklonjena je sa scene jer nekim ljudima nije odgovarala konkurencija što je i uticalo na loš odnos te dve pevačice).

Venčali se Čarls i Kamila i tako ljubav živi iznad zakona Krune. :LOL: očekujem smoran limunada kraj. Bolje da nastave do smrti, da vidimo kako Megan ima problema da neutrališe svoj narcisoidni poremećaj ličnosti.:LOL:
Tako su nekako heroizovali Carlsa u petoj sezoni da je bilo gadno. U cetvrtoj su on I Kamila bili odvratni

Tako su nekako heroizovali Carlsa u petoj sezoni da je bilo gadno. U cetvrtoj su on I Kamila bili odvratni
Meni su oduvek bili odvratni, a i mislim da je to deo propagande da ipak njemu poprave utisak javnog mnjenja. Jbg, nije dobro igrao igru kao Lilibet, previše se on nametao za neke stvari koje mu nisu u opisu posla. Ima neke paralele i sa Viktorijom i Bertijem.

Imelda nije bas iskoriscena koliko je mogla biti. Nadam se nakon sto umre Dajana da ce joj mnogo vise fokusa

Suvišno je uopste upoređivanje karijere svih tih pevacica jer je svaka zaslužna za svoju karijeru podjednako, a sve zavisi od toga koga ljudi vise vole. Ja sam na primer svestan da Ceca ima najviše publike u našoj zemlji i zemljama u okruženju, dok Brena nekada nije ni imala konkurenciju i bila je iconic u toj vrsti muzike u Jugoslaviji i šire. Ja licno najviše volim Draganu od njih svih, nekako vise zbog njene ličnosti, pa i pesme su mi njene draže od ovih dve, ali sigurno nije veća zvezda od njih.
Ako ćemo po subjektivnom osecaju po meni je 1. Dragana, 2. Brena, 3. Ceca, ali po objektivnom je to drugačije 1. Brena, 2. Ceca, 3. Dragana.

Eto kako lepo rekao Micky... Pošalji mi spisak pesama koje si slao da ti napravim rekapitulaciju... ❤️

Back