E ovako, Dobro jutro narode

Hvala svima na divnim rečima za priredbu. Kada sam prelazio kasnije temu shvatio sam da je vagica ispaničarila na max a u stvari je priredba bila i više nego korektna uz sitne izmene sitnih greškica. Najveći problem je bila konekcija i spora priredba zapravo. Ja sam imao zamisao da svaka tačka ima svoje mesto, pa sam malo preterao u samokritičnosti, priznajem. I da, svaka tema je imala svoju priču kao i zadatak, to mi je bio cilj. Libi ili radi do kraja ili ne radi na pola

Tema je bila papazijanija, nešto blisko meni i mom muzičkom ukusu ali ne konkretno akcenat na mene toliko.
@Mala
Bome, dosta povlačenja imamo.
Nalažost da se izjasnim povodom ovoga, Milos S i Boxy na kraju nisu uspeli da nađu pesmu inače bi nas bilo 46, pored Lignjoslava, Shuma i Labija koji nisu tražili zadatak. Naravno žao mi je i zbog Dode, o tome sam već i pisao.
A sto nema teksta za gospavu Analizu?
Ima, dodato je iza gospođu pobednicu FSC-a.
Charis Savva - Distihos
View attachment 13120
Charis Savva je grčko-kiparska pevačica 2008. godine, sa 10 godina, zajedno sa Elenom Manuri, predstavljala je Kipar na Dečjoj Evroviziji sa pesmom „Gioupi Gia“. Sledeće godine je učestvovala u kiparskom šou talenata „Get On Stage“. Njen debi singl objavljen je 2016. godine. Večeras će se predstaviti pesmom "Distihos".
Država: 
Jezik: Grčki
Imamo i baner zamenski.
Kakve veze imaju Maruv i Glen?
Bili su povezani pričama, slučajno je bilo dodato pre same Maruv.
Ovo me sve više podseća na Una Voce Per San Marino!

Neću spavati!
Hahahah, najjači komentar!
U finalu će biti 23 pesme?
I ne mozemo glasati u polufinalu u kom ne ucestvujemo, nego samo za svoje pf?
Moram da pitam
44 ( 2 POLUFINALA PO 22, jedno ime forumaša je bilo napisano dva puta ) moja greška!
Oh, Mrmi nadam se da neće biti velikih sankcija!
Nije išla

verzija, Aspirini?
Majsta će razmontirati Libertaniju!

Pisao sam u tabelama, koliko vidim nije. Meni u drugom spisku sa više verzija ne stoji *Aspirin, ne znam, evo sada vidim Bugarsku verziju, moram da sačekam Ivanu.
@Filhy plejlisti nema, čekam Ivanu da se konsultujem evo sada oko dve stvari, biće ubrzo.