254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Maloj opet nešto nije jasno i od sad na njena pitanja odgovaram javno jer je smorila život.

Tema nije da pesme podsećaju na Libertu, šta to uopšte znači? Dakle lepo u prvom postu piše kakve kategorije pesama tražimo. Zato sam napisao da možda nisi razumela temu. Ni panike!
A uostalom, Liberta je muzička papaznjanija kao i ja... tako da zaista ne može da se svede na jedan žanr ili tip muzike.

A uostalom, Liberta je muzička papaznjanija kao i ja... tako da zaista ne može da se svede na jedan žanr ili tip muzike.
+ bi te čiste narcis-teme bile otvorene tumačenju, nešto što te možda podseća na mene ne znači da bih ja rekao da to zvuči kao ja loool

E ovako, Dobro jutro narode 😊🥱

Hvala svima na divnim rečima za priredbu. Kada sam prelazio kasnije temu shvatio sam da je vagica ispaničarila na max a u stvari je priredba bila i više nego korektna uz sitne izmene sitnih greškica. Najveći problem je bila konekcija i spora priredba zapravo. Ja sam imao zamisao da svaka tačka ima svoje mesto, pa sam malo preterao u samokritičnosti, priznajem. I da, svaka tema je imala svoju priču kao i zadatak, to mi je bio cilj. Libi ili radi do kraja ili ne radi na pola 😍🤣

Tema je bila papazijanija, nešto blisko meni i mom muzičkom ukusu ali ne konkretno akcenat na mene toliko. @Mala
Bome, dosta povlačenja imamo.
Nalažost da se izjasnim povodom ovoga, Milos S i Boxy na kraju nisu uspeli da nađu pesmu inače bi nas bilo 46, pored Lignjoslava, Shuma i Labija koji nisu tražili zadatak. Naravno žao mi je i zbog Dode, o tome sam već i pisao.

A sto nema teksta za gospavu Analizu?
Ima, dodato je iza gospođu pobednicu FSC-a.
Charis Savva - Distihos

View attachment 13120

Charis Savva je grčko-kiparska pevačica 2008. godine, sa 10 godina, zajedno sa Elenom Manuri, predstavljala je Kipar na Dečjoj Evroviziji sa pesmom „Gioupi Gia“. Sledeće godine je učestvovala u kiparskom šou talenata „Get On Stage“. Njen debi singl objavljen je 2016. godine. Večeras će se predstaviti pesmom "Distihos".

Država: :gr:
Jezik: Grčki
Imamo i baner zamenski.
Kakve veze imaju Maruv i Glen?
Bili su povezani pričama, slučajno je bilo dodato pre same Maruv.
Ovo me sve više podseća na Una Voce Per San Marino! 💖🙌
Neću spavati!
Hahahah, najjači komentar! 💖
U finalu će biti 23 pesme?
I ne mozemo glasati u polufinalu u kom ne ucestvujemo, nego samo za svoje pf?
Moram da pitam 😅
44 ( 2 POLUFINALA PO 22, jedno ime forumaša je bilo napisano dva puta ) moja greška!
Libertad, pa ja radim od pola osam, još se nisam ni istuširao, a gledam ovo.. DA LI TI TO NEŠTO GOVORI?? 💖💖💖💖 Ovo je prelepoooo... Ulepšalo mi je sedmicu! 🙌😍
Oh, Mrmi nadam se da neće biti velikih sankcija!
Nije išla 🇬🇷 verzija, Aspirini?

Majsta će razmontirati Libertaniju! 😌😎
Pisao sam u tabelama, koliko vidim nije. Meni u drugom spisku sa više verzija ne stoji *Aspirin, ne znam, evo sada vidim Bugarsku verziju, moram da sačekam Ivanu.

@Filhy plejlisti nema, čekam Ivanu da se konsultujem evo sada oko dve stvari, biće ubrzo.

Last edited:
I ja se pitam šta znači da pesma podseća na nekog? Ok je da nas određeni žanr asocira na muzički ukus nekog forumaša, ali ovo prvo mi je znak pitanja. Uostalom, ideja je da nas liberta kroz zadatke približi nekom svom senzibilitetu i ličnosti, što je svojevremeno i Bebi davao kao temu. Valjda je to cela poenta.

Ni na mojoj temi nisam očekivao da se šalju pesme koje ja slušam nego da moja šizofrena raznolikost utiče na raznolikost pesama.

Btw postojala je pre X godina neka finska verzija pesme Aspirin i tišti mi na dušu što ne mogu da je iskopam ponovo.

Bravo libertá, odlično je sve!😃
Po prvi put su mi skinute 2 pesme sa spiska, ova iz prvog pf-a ajde okej pošto sam je u nedelju tek dodao na spisak 😆, a ova iz drugog pf-a me baš zanima kako će proći (na listi želja mi je bila od početka učešća)😁

Koliko znam za sebe, uvek svima dajem pravo da misle sta hoce, pa tako pravo dajem i sebi. Sto ljudi, sto cudi.
Glasajte kako god ko zeli, samo sam iznela svoje zapazanje koje ne mora biti tacno niti da se bilo ko slozi samnom.
Ovom konstatacijom sam htela da preskocim davanje preliminarnih ocena.
Pesme su jako zanimljive i sarenolike, uzivacu u slusanju, ali zato cu imati svoj nestandardan princip konačnog ocenjivanja.
Srećno svim takmičarima! :)

Da, liberta, sve pohvale za sinoćni šou, žao mi je što nisam mogao da ostanem do kraja jer je prezabavna energija bila na FSC-u nakon duuugo vremena.

Nema niko zabranu pisanja, nemojte širiti dezinformacije. Pomenuti forumaš je samo privremeno u režimu moderacije poruka.

Nema niko zabranu pisanja, nemojte širiti dezinformacije. Pomenuti forumaš je samo privremeno u režimu moderacije poruka.
Onda je pogrešno protumačena zabrana, izvinjavamo se na panici. 😆

E ovako, Dobro jutro narode 😊🥱

djs-1-768x357.jpg

Svanulo je i u Libertaniji! ✊

Moraće zamena za Seku Aleksić jer je već bila u bugarskoj verziji, slao je Skubi 2016 ili 17

Vidim sad.. Nije bilo u drugom spisku sa drugim verzijama, inače bih primetio. Vidim da je slata po običnom spisku.

Back