Doctor Who
Ekspert
Videh trejler neki dan i stavio sam da me obaveste kad izađe. Baš zanimljivo deluje.
Prvo je bila obična pa je u sredini bila supernatural pa se na kraju vratila na obično. Nema šta ta serija nije probala ili uradila, pisci su doslovno svesno trolovali fanove na svakom koraku. Dosta se pisalo o tome, vrlo je trippy serija svakakoZar nije bilo obrnuto? Prvo supernatural pa onda sapunjara?
A ona serija gdje neka curica.dode u doticaj s nekom tekucinom i dobije neke moci, mogla se pretvarat u tekucinu, prolazit ispod vrata i slicno? Isto s pocetka 2000ih
Da nije ovo?Zar nije bilo obrnuto? Prvo supernatural pa onda sapunjara?
A ona serija gdje neka curica.dode u doticaj s nekom tekucinom i dobije neke moci, mogla se pretvarat u tekucinu, prolazit ispod vrata i slicno? Isto s pocetka 2000ih
Je, ta je
Pogledaj La Brea ili La Breya kako vec, otvori se zemlja, propadnu u zemlju i ravno 10 000 godina prije KristaBože kako bih voleo da zapalim jednu buksnu sa vas dvojicom i gledam neku obscure nebuloznu seriju![]()
Zaintrigiran sam. Pa kako su odlučili da tako menjaju žanr? Kako su uklopili priču?Ta serija je toliko bizarna. Ima tipa 2700+ epizoda i prvih 400 je standardna sapunica o ljubavnim aferama, porodičnim problemima, itd. I onda samo random posle 2+ godine emitovanja bez ikakvih naznaka postane supernatural drama sa vešticama, anđelima i demonima, zombijima, vukodlacima, vanzemaljcima i portalom u pakao koji proguta jednog od glavnih likova![]()
Pa priče nema, to je sapunica, samo što je američka, a ne recimo indijska ili španska na kakve smo navikli. Gledao sam kao mali sa bakom, sad naravno ne bih imao strpljenja za takvu serijuZaintrigiran sam. Pa kako su odlučili da tako menjaju žanr? Kako su uklopili priču?![]()