275. FSC - Commercial Break

Pa meni samo krivo, bio je na mom prvom fscu, a ja sam nostalgičar! 🥲😂
Sad Too Much GIF by The Bachelor

Ja sam u prvom finalu kod Miloša, uprkos očekivanjima da će me pesme u mom pf zaseniti, tako da ipak u nekakvom plusu završavam sezonu. Miloše, hvala za skrol vežbice :ROFLMAO:

Ispalo mi je pola bodovanih pesama, među njima i ona kojoj sam dao 12p. Finale mi je odlično i lako sam glasao.

Žao mi je što je dosta vas najavilo pauzu, ali razumem da svi imaju razloge koje smatraju legitimnim. Meni je drugi deo sezone bio pomalo off.

Ja sam u prvom finalu kod Miloša, uprkos očekivanjima da će me pesme u mom pf zaseniti, tako da ipak u nekakvom plusu završavam sezonu. Miloše, hvala za skrol vežbice :ROFLMAO:

Ispalo mi je pola bodovanih pesama, među njima i ona kojoj sam dao 12p. Finale mi je odlično i lako sam glasao.

Žao mi je što je dosta vas najavilo pauzu, ali razumem da svi imaju razloge koje smatraju legitimnim. Meni je drugi deo sezone bio pomalo off.
Biće bolje naredne sezone. Skoro uvek tako bude. A možda sam ja samo očajnički optimista.

Da li je neko zainteresovan da imamo slušanje finala sutra u 20:00 ili i ranije ako ste za?
Za danas tesko da ce se neko odazvati. Mozda bolje sutra u petak. Meni licno odgovara najkasnije do 17h. Sve nakon toga tesko da cu ostati do kraja.

Nadam se da ce se Nemanja97 predomisliti i da se nece trajno samobanovati.

Ranije sam procitao da Djole89 najavio da nece vise ucestvovati i ovde se nadam da je to samo privremeno; vise kao da se uzme godisnji odmor i vrati se kao nov.😀

Ispade da zbog nas ne možete da se radujete lol niđe veze, imate svako pravo da se radujete, i mi imamo svako pravo da izrazimo naše nezadovoljstvo, ali ne sekirajte se, od sledećeg izdanja bar nas nekoliko neće biti tu da vam kvarimo zabavu.

Niko nikome ne kvari zabavu, ali sekund po proglasenju svih finalista je prvo bila ispovest svih nezadovoljnih, da je posle stvarno bilo nepotrebno bilo sta dodati ili radovati se. I sve bi to bilo ok da ne citamo iste stvari svako drugo, trece izdanje. Na kraju dana ne mislim da ce se iko od vas povuci, cim cekate poslednje izdanje, pa jos i specijal, pa samo jos ovo izdanje, pa jos ono, znaci tu ste sa nama i volite FSC!

Pa recite onda jasno o čemu se radi, takva i takva stvar. Pasivna agresija samo crpi energiju.
Ako su rezultati u pitanju ne znam šta bi trebalo da kažu ljudi koji uglavnom ne prolaze u finale, a redovno su tu na svakom izdanju.

Ja da nisam voleo FSC, ja ne bih toliko dugo učestvovao na njemu, i tu nema dileme oko toga. Nego neke stvari su se iskristalisale, i pričam u svojem ime, da sam shvatio da nema logike više biti deo ovoga i zato sam odlučio da trajno odem. Nikakva foliraža, jednostavno ovo više ne vodi ničemu.

Pričam u svoje ime sad i mislim da niko ne bi više ni pisao o ovome od rezultata da se ne čačka mečka konstantno i izazivaju dalje diskusije. Svako je rekao šta je imao (za sad), tako da ovi komentari tipa nE mOgU dA sE rAdUjEm i sl. su totalni nonsens.

Kakav lep zavrsetak godine! 😍
Bas me zanima koja ekipa ce ostati sa pocetkom naredne godine.

Jos je gore sto ne znamo sta se desilo, jer mi je onda sve ovo kao kad se Vax naljuti da mu se pesma namerno bojkotuje jer "znaju" sta je poslao.
Ja opet kazem, oni koji se stvarno povuku, uglavnom to urade bez da ijedno slovo napisu, samo nestanu sa takmicenja jer u potpunosti izgube interesovanje za sve oko fsc ali dobro.

Back