Volim te Paučice medena!Pa meni samo krivo, bio je na mom prvom fscu, a ja sam nostalgičar!![]()
Biće bolje naredne sezone. Skoro uvek tako bude. A možda sam ja samo očajnički optimista.Ja sam u prvom finalu kod Miloša, uprkos očekivanjima da će me pesme u mom pf zaseniti, tako da ipak u nekakvom plusu završavam sezonu. Miloše, hvala za skrol vežbice
Ispalo mi je pola bodovanih pesama, među njima i ona kojoj sam dao 12p. Finale mi je odlično i lako sam glasao.
Žao mi je što je dosta vas najavilo pauzu, ali razumem da svi imaju razloge koje smatraju legitimnim. Meni je drugi deo sezone bio pomalo off.
Za danas tesko da ce se neko odazvati. Mozda bolje sutra u petak. Meni licno odgovara najkasnije do 17h. Sve nakon toga tesko da cu ostati do kraja.Da li je neko zainteresovan da imamo slušanje finala sutra u 20:00 ili i ranije ako ste za?
Videćemo kako će se stvari odvijati nadalje, ali u ovom momentu nemam ni najmanju želju za učestvovanjem.Ranije sam procitao da Djole89 najavio da nece vise ucestvovati i ovde se nadam da je to samo privremeno; vise kao da se uzme godisnji odmor i vrati se kao nov.![]()
Ovaj Fsc in a nutshellA sad se recimo nisam smela ni radovati što sam prošla jer mi je bilo glupo pored većine tužnih ili ljutih komentara...