275. FSC - Commercial Break

Samo tri žene u prvom polufinalu i istovremeno jedina tri glasača za Stranglerse!
Hvala Pipi, Etico i Creature! 🌹🌹🌹

Samo 5 glasaca u pf 12 (Djole), 10 (whisky i dracarys), 8 (Anhel) i 1 (Killy). Kad vidim sve ove nule jos draze mi je sto nisam glasao u finalu.

Samo 5 glasaca u pf 12 (Djole), 10 (whisky i dracarys), 8 (Anhel) i 1 (Killy). Kad vidim sve ove nule jos draze mi je sto nisam glasao u finalu.
Imao si nekoliko poena manje od poslednjeg kvalifikovanog finaliste, nisi lizao patos. A od tvojih glasača, dvojica su bili u finalu, pa si možda i njih zakinuo za koji poen. Zašto tako ne razmišljaš?

Za ovakve koji bojkotuju glasanje i time se hvale uveo bih posebne sankcije.

Imao si nekoliko poena manje od poslednjeg kvalifikovanog finaliste, nisi lizao patos. A od tvojih glasača dvojica su bili u finalu, pa si možda i njih zakinuo za koji poen. Zašto tako ne razmišljaš?

Za ovakve koji bojkotuju glasanje i time se hvale bih uveo posebne sankcije.
Pa to sve pise u pravilniku, pravilo broj 9

(...) Nakon početka glasanja, zabranjeno je javno odustajanje od takmičenja, inače se pored diskvalifikacije pesme, trajno gubi pravo učešća

Pa to sve pise u pravilniku, pravilo broj 9

(...) Nakon početka glasanja, zabranjeno je javno odustajanje od takmičenja, inače se pored diskvalifikacije pesme, trajno gubi pravo učešća
@Nemanja97

Good Morning GIF by Albi your friend

Mnogo mi je žao što je tako loše prošla, jedna od najlepših pesama koje sam čuo u poslednje vreme i veliko otkriće.

Što se mene tiče ja sam se sam trajno eliminisao, tako da slobodno ispoštujte to pravio FSCa, samo će mi još sladje biti kada ga primenite i na Niku. 😍

Back